Okładka książki - Między nami

Między nami

Rzec Ci muszę, iż dawno nie czytałam tak bardzo życiowej książki i podkreślić muszę, iż powieść tę powinny przede wszystkim przeczytać wszystkie mamy ( tatusiowie też) . Dlaczego?

Ponieważ Natalia, główna bohaterka, to tak naprawdę arterego niejednej z nas. Matka, żona borykająca się z trudami dnia codziennego. A przede wszystkim blaskami i cieniami macierzyństwa. Pisarka w fenomenalny sposób pokazuje, że bycie mamą to zarówno wzloty, jak i upadki, chwile szczęścia i satysfakcji, ale i momenty, że masz ochotę wystrzelić się w kosmos lub wyjść i zamknąć za sobą drzwi. Znasz to?

Wszystko to opisane lekkim i zabawnym językiem. Sprawia, że jak zaczniesz czytać to trudno będzie Ci się oderwać. Jest to powieść, którą czyta się zarówno przez łzy że śmiechu, a i łez smutku też nie zabraknie. Ot, książka pełna emocji, takich jakie i w życiu codziennym często spotykamy.

Świetnie przedstawiony też został w powieści motyw małżeństwa. Pełnego szacunku i wsparcia, szczególnie w trudnych chwilach. A także motyw poszukiwania siebie i własnego celu w życiu.

"Między nami" to bardzo udany debiut literacki, a główna bohaterka, z którą utożsami się niejedna z nas, z pewnością stanie się przyjaciółką, z którą w rzeczywistości bardzo pragnęłybyśmy spotkać się na placu zabaw i porozmawiać o trudach macierzyństwa i codzienności tak bliskiej każdej mamie.

Informacje dodatkowe o Między nami:

Wydawnictwo: Novae Res
Data wydania: 2024-09-03
Dodał/a opinię: Zaczytanyzakatek

Zobacz opinie o książce Między nami

Kup książkę Między nami