♥️🔥 RECENZJA 🔥 ♥️
Autor: @sandrarobins_author
Wydawnictwo: @wydawnictwo_amare
Miłość na kredyt
Amy po bolesnych doświadczeniach bardzo chce jak najszybciej się usamodzielnić. Chce też otoczyć opieką swoją młodszą siostrę, która wpadła w tarapaty. Żeby zapewnić sobie niezależność, finansową zatrudnia się w ekskluzywnej agencji towarzyskiej. Pewnego dnia Amy postanawia zmienić swoje życie i zatrudnia się jako pomoc w zakładzie fryzjerskim.
Czy dobrze zrobiła? Co ją skłoniło do takiej zmiany? 🤔
Jej pierwszym klientem w nowej pracy jest bardzo przystojny Lucas, który gra w hokeja. Bardzo spodobała mu się skromna Amy. Czy wierzycie w miłość od pierwszego wejrzenia? 🤔 Czy Lucas i Amy będą razem? 🤔 Czy to jest naprawdę miłość, a może tylko zauroczenie? 🤔
Oboje skrywają tajemnice, są nieufni. Mają ciężko odciąć się od przeszłości. Czy uda im się? 🤔
Na każde pytanie znajdziecie odpowiedź, sięgając po książkę 📖
" Miłość należy się każdemu. Nawet gdy uważasz, że na nią nie zasługujesz"
Bardzo fajna książka, fabuła bardzo wciągająca. Książkę czyta się szybko i dobrze. Pióro autorki jest lekkie.
Polubiłam książki tej autorki 😁.
Historia na początku była bardzo smutna, życie od początku jej nie oszczędzało.
Książka bardzo mi się podobała. Było w niej dużo emocji. Cieszę się, że poznałam historie Amy i Lucasa 😊.
Polecam każdemu zapoznać się z tą historią.
Zawsze pamiętajmy, że każdemu podoba się coś innego.
Gratuluję autorce i życzę jej dużo sukcesów i więcej wydanych książek.
Dziękuję bardzo wydawnictwu @wydawnictwo_amare za egzemplarz ♥️
Daje jej ⭐ 8/10
Wydawnictwo: Amare
Data wydania: 2021-06-30
Patka96x
Gdy zależy ci na szczęściu najbliższej osoby, nie cofniesz się przed niczym. 21-letnia Sarah, studentka farmacji, jest w stanie poświęcić wszystko, byle...
By pokochać na nowo, trzeba rozliczyć się z przeszłością. Wyniosła i pewna siebie Sue od lat zarządza ekskluzywnym domem publicznym zwanym Rezydencją...