Okładka książki - Miłość pokonuje śmierć

Miłość pokonuje śmierć

"Miłość pokonuje śmierć" to trzeci tom trylogii kryminalnej Wiara●Nadzieja●Miłość.
Książki autorki biorę w ciemno i za każdym razem jestem zachwycona.
Jeśli lubicie historie oparte na prawdziwych zdarzeniach to autorka odsłania kulisy sprawy, która wydarzyła się w rzeczywistości. Autorka wpowadziła kilka zmian, ale zapewniam Was, że autentyczność tej historii poruszy Wasze serca. Przekonacie się, że miłość i obsesja często prowadzą do tragedii. Autorka świetnie wykreowała bohaterów. Zagłębiła się w psychikę ludzką i pokazała takie emocje towarzyszące bohaterom, że nie mogłam odłożyć tej książki ani przez moment. . Podczas czytania towarzyszyło mi napięcie. To prawdziwy rollercoaster emocjonalny. Intrygująca fabuła i dynamiczna akcja. Autorka dopracowała tę książkę w każdym detalu i dostarczyła mi mocnych wrażeń. Nieoczekiwane zwroty akcji zaskakują z każdą przewracaną stroną. Autorka pokazuje nam do czego zdolni są ludzie, by osiągnąć korzyści materialne.

Gdy w niewielkiej miejscowości znika lokalny biznesmen jego żona Anna zgłasza jego zaginięcie. Mijają tygodnie, a po Radosławie Skowronie nie ma śladu. Śledztwo prowadzi dawny kochanek Anny, Nikodem Ferenc, który nadgorliwie dba o sprawę i obsesyjnie chce spotkać się z Anną.
Przełom w sprawie następuje, gdy w oddalonym o kilkaset kilometrów lesie znaleziono ciało zamordowanego mężczyzny.
Jakie tajemnice skrywa rodzina Skowronów?
Dlaczego mężczyzna tuż przed śmiercią wydziedziczył jedynego syna? Co ukrywa Anna Skowron?

Przekonajcie się sami. Ja bawiłam się znakomicie rozwiązując tę zagadkę kryminalną i poznając motyw zbrodni.
Koniecznie przeczytajcie.

Polecam gorąco!

BRUNETTE BOOKS

Informacje dodatkowe o Miłość pokonuje śmierć:

Wydawnictwo: Muza
Data wydania: 2023-07-12
Dodał/a opinię: brunetkabooksrec

Tagi: Kryminały detektywistyczno-policyjne

Zobacz opinie o książce Miłość pokonuje śmierć

Kup książkę Miłość pokonuje śmierć

Florystka. Audiobook
Katarzyna Bonda0
Okładka ksiązki - Florystka. Audiobook

Hubert Meyer popełnił błąd w profilu i porzucił pracę w policji. Stary przyjaciel prosi go o pomoc w przesłuchaniu młodej kobiety, w związku z zaginięciem...

Ze złości
Katarzyna Bonda0
Okładka ksiązki - Ze złości

Zemsta? Chciwość? Zraniona duma? Nieszczęśliwa miłość? A może po prostu... złość? Co spowodowało, że w kasynie Warszawa Royal ktoś sięgnął po broń? I kto...