Jak znaleźć drugą połówkę dzięki astrologii?
Zastanawiałam się, czy to w ogóle możliwe. No bo jak to? Gwiazdy decydują czy ktoś do mnie pasuję, czy nie? Sprawdziłam więc, czy mój znak zodiaku i mojego męża pasują do siebie.
Najpierw kilka słów o samej książce, ponieważ wizualnie jest bardzo pięknie wydana. Okładka przyciąga wzrok swoim minimalistycznym zdobieniem. Jest prosta i to podoba mi się najbardziej.
Tak jak wspomniałam, wzięłam na 'warsztat' rozdział poświęcony Bliźniakowi i Rakowi. Przeczytałam te kilka stron z szerokim uśmiechem na twarzy. Autor w zabawny sposób zwraca się do czytelnika i dzięki temu przyjemnie czyta się ten tekst. W moim przypadku napisał, że nie tyle lubię mówić, ile muszę to robić by żyć normalnie i jest to najszczersza prawda :) Wydaję mi się, że trafnie też opisał mojego męża i nasz związek.
Książka, która liczy ponad 400 stron, opisuję połączenia każdego ze znaków zodiaku. Jeżeli chcesz wiedzieć, czy pasuję do ciebie dana osoba i znasz jej znak zodiaku, to nic nie stoi na przeszkodzie, by to sprawdzić. Przeczytaj też, aby dowiedzieć się, z jakim znakiem nie łączyć się pod żadnym pozorem. Możliwości jest wiele, a ta lektura może okazać się pomocna. Lekka i przyjemna napisana z humorem na pewno poprawi ci humor.
Wydawnictwo: Illuminatio
Data wydania: 2017-11-03