Okładka książki - Mirabelium. Pierwsze Ogniwo

Mirabelium. Pierwsze Ogniwo

„Mirabelium” to fascynująca powieść, łącząca elementy kryminału z mistycznym światem pełnym magii i fantastycznych istot. Główny bohater, detektyw Mojmir podczas Nocy Kupały zostaje nagle wyrwany ze snu, by odkryć mrożące krew w żyłach morderstwo.

To, co zaczyna się jako zwykłe śledztwo, szybko przeradza się w najbardziej niebezpieczną sprawę jego kariery. Mistyczne istoty i magiczne intrygi czekają na każdym kroku! Autor mistrzowsko łączy kryminał z fantastyką, tworząc świat pełen tajemnic wraz z odniesieniami do mitologii słowian. Każda strona przynosi nową zagadkę, a napięcie rośnie z każdym rozdziałem. To idealna lektura dla fanów mrocznych, pełnych intryg opowieści. Książka zachwyca fascynującą fabułą pełną zwrotów akcji, głęboko wykreowanymi postaciami oraz mistyczną atmosferą, przenoszącą czytelnika do innego świata.

Jeśli szukacie lektury, która zabierze Was w podróż pełną magii, tajemnic i niebezpieczeństw. To opowieść o odkrywaniu prawdy i stawianiu czoła własnym lękom, doskonała dla miłośników kryminałów, fantasy i historii z nutką słowian.

Informacje dodatkowe o Mirabelium. Pierwsze Ogniwo:

Wydawnictwo: Novae Res