Okładka książki - Moja zemsta

Moja zemsta

Moja zemsta

Marcello Manfredo ma wszystko w życiu tj. drogie samochody, rezydencje i firmę, która dobrze prosperuje. Czy na pewno ma wszystko? 🤔 Otóż właśnie brakuje mu tylko jednego. Czego? 🤔 Albo kogo? 🤔 Wreszcie nadchodzi upragniony dla niego dzień, w którym ma zrealizować swój plan zemsty. A na kim? 🤔

Mężczyzna lata temu stracił oboje rodziców, przez Enzo Monroe. Dlaczego? 🤔 Co takiego się wtedy wydarzyło? 🤔
Sytuacja młodym Manfredzie pozostawiła ślad w postaci tęsknoty i bólu, który mu towarzyszy zawsze. Marcello już wtedy wiedział, że zemście się na Enzo. Wychodzi też z założenia, że zemsta najlepiej smakuje na zimno. Czy tak jest? 🤔 Czeka on na odpowiedni moment. Planuje, wszystko dokładnie. Chcę odebrać wrogowi wszystko, nie tylko pieniądze i wpływy. A także jego ukochaną córkę. Czy mi się to uda? 🤔 Czy Monroe odda mu córkę? 🤔
Elizabeth Rose Monroe czy zostanie żona Marcello Manfred? 🤔
Na te pytania znajdziecie odpowiedzi jak sięgnięcie po książkę.

Ta książka to rewelacja. Wciąga od pierwszej strony, nie można się oderwać od czytania. I ta przyciągająca wzrok okładka, koniecznie trzeba sięgnąć po tą książkę.
Styl pisania autorki jest prosty, przez co książkę czyta się dobrze.
Jak to bywa w tym wydawnictwie, to tylko czcionka jest mała i jak ktoś ma problemy, ze wzrokiem to może to być kłopot dla niego.
To była moja druga historia z pióra autorki i śmiało Wam mówię, że teraz będę czytała każda jej książkę, bo widzę, że warto.

Polecam Wam przeogromnie ❤️

Gratuluję autorce i życzę dalszych sukcesów 📚 ❤️

Dziękuję wydawnictwu za egzemplarz ❤️

Informacje dodatkowe o Moja zemsta:

Wydawnictwo: Editio
Data wydania: 2023-06-20
Dodał/a opinię: Patka96x

Tagi: #patronatmedialny #mojazemsta #aleksandramożejko #editiored #mrocznyromans #polskaautorka #polskaksiążka

Zobacz opinie o książce Moja zemsta

Kup książkę Moja zemsta

Córka Mafii. Elena
Aleksandra Możejko0
Okładka ksiązki - Córka Mafii. Elena

Pierwszy tom polskiej serii mafijnej „Dzieci mafii”! Elena Montenegro nigdy nie podejrzewała, że całe jej życie ulegnie zmianie w dniu zaręczyn...

Córka Mafii. Olivia
Aleksandra Możejko0
Okładka ksiązki - Córka Mafii. Olivia

Olivia Montenegro ma nadzieję, że po jej niedoszłym ślubie ojciec trochę odpuści zabawę w aranżowane małżeństwo. Tymczasem zanim kobieta zdąży złapać oddech...