[Reklama] Wydawnictwo Kreatywne
Morderczy duet - to określenie pasuje perfekcyjnie zarówno dla bohaterów, jak i autorek, które napisały tę niesamowitą historię. One doskonale wiedzą, jak wywołać efekt wow. Trafione w punkt.
Ciara O'Morgan i Rian MacRory to płatni morderczy i zostali wmanewrowani w aranżowane małżeństwo. To zdecydowanie skończy się źle, prawda ?Szczególnie, gdy zlecenia zszokują ich oboje a do kompletu dojdą zupełnie nieplanowane uczucia.
Od samego początku widać emocje a to uwielbiam. Silne postacie i ich osobowości fascynują i sukcesywnie intrygują z każdą kolejną chwilach coraz bardziej. Polubiłam ich i trzymałam kciuki aby mimo wszystko im się udało - odezwała się moja romantyczna natura.
Ich relacja była jednym wielkim znakiem zapytania. Zaskakiwała i była nieprzewidywalna. Nie zabrakło również żaru i chemii. Pasji i pożądania a spicy sceny zdecydowanie rozgrzewały do czerwoności.
Autorki nie byłyby sobą, gdyby nie dołożyły misternie utkanej intrygi. Sieci kłamstw i tajemnic, które szokowały dogłębnie.
Cóż to była za historia! Pełna zwrotów akcji i trzymająca w napięciu do ostatniego zdania. Ogromnie mi się podobała dostarczając pełnej palety emocji. Uwielbiam styl autorek, których historie za każdym razem ożywiają. Pobudzają wyobraźnię dostarczając wyśmienitej rozrywki.
Polecam
Data wydania: 2023-03-22
agnieszka_rowka
Piąty tom serii „Nieuchwytni”. Dziennikarka, która balansuje na granicy bezpieczeństwa. Gangster, który musi ją chronić. Trzydziestoletnia...
Świąteczne opowiadanie i komedia romantyczna w jednym! Dorian od lat mieszka w górach, gdzie prowadzi pensjonat i oddaje się swojej pasji - pisaniu. Zabobony...