Pięć lat temu Sedrick i Kira się poznali. Dziewczyna ratuje mężczyźnie życie i pomaga powrócić do zdrowia. Oddała mu całą siebie, a w zamian dostała roztrzaskane serce. Sedrick wykorzystywał ją do swoich niecnych planów. Była jedynie mu potrzebna do własnej zemsty. Następnie znika, a później znowu się pojawia. Co chce tym razem?
Jedno jest pewne. Kira bardzo się zmieniła i już nie jest tak łatwo podatna na manipulację. Czy miłość zwycięrzy?
Książka jest moim drugim spotkaniem z autorką. W stylu pisania widać dużo mroku, ale także wiele intensywnych emocji, które pobudzą nasze zmysły.
Bardzo lubię czytać romanse z wątkiem motocyklistów, dlatego z wielką chęcią sięgnęłam po tę książkę. Mamy tutaj wiele zwrotów akcji i tak naprawdę nie wiemy co wydarzy się dalej.
Mamy tutaj bohatera, który potrafi zafascynować od samego początku. Mowa tutaj oczywiście o Sedricku. Niby honorowy i brutalny, a z drugiej strony taki ciepły miś. No a Kira. To już nie jest ta sama kobieta. Nie da sobie “w kaszę dmuchać”. Jest pewniejsza siebie i potrafi uczyć się na błędach.
Jest to historia napisana niezwykle przyjemnym piórem. Dzięki temu strony same się przewracają, a my wciągamy się jeszcze bardziej.
Nie podobała mi się jedna rzecz, a mianowicie to jak szybko Kira wskoczyła do łóżka Sedricka, przecież była taka silna… No cóż nie można mieć wszystkiego.
Jednak mimo tego, wciąż polecam.
7,5/10 ✨
Wydawnictwo: Muza
Data wydania: 2022-04-13
Lawendowa_polana
Lucas Darkweel to uosobienie zła, najgroźniejszy człowiek, jakiego można sobie wyobrazić. Okala go mrok a makabryczna przeszłość sprawia, że zostaje zabójcą...
Kiedy Ava przyłapuje swojego chłopaka na zdradzie, ma wrażenie, że cały jej świat się zawalił. Przewrotny los sprawia jednak, że dziewczyna spotyka Marcusa...