Okładka książki - Motocyklista bez uczuć

Motocyklista bez uczuć

Pięć lat temu Sedrick i Kira się poznali. Dziewczyna ratuje mężczyźnie życie i pomaga powrócić do zdrowia. Oddała mu całą siebie, a w zamian dostała roztrzaskane serce. Sedrick wykorzystywał ją do swoich niecnych planów. Była jedynie mu potrzebna do własnej zemsty. Następnie znika, a później znowu się pojawia. Co chce tym razem?

Jedno jest pewne. Kira bardzo się zmieniła i już nie jest tak łatwo podatna na manipulację. Czy miłość zwycięrzy?

Książka jest moim drugim spotkaniem z autorką. W stylu pisania widać dużo mroku, ale także wiele intensywnych emocji, które pobudzą nasze zmysły.

Bardzo lubię czytać romanse z wątkiem motocyklistów, dlatego z wielką chęcią sięgnęłam po tę książkę. Mamy tutaj wiele zwrotów akcji i tak naprawdę nie wiemy co wydarzy się dalej.

Mamy tutaj bohatera, który potrafi zafascynować od samego początku. Mowa tutaj oczywiście o Sedricku. Niby honorowy i brutalny,  a z drugiej strony taki ciepły miś. No a Kira. To już nie jest ta sama kobieta. Nie da sobie “w kaszę dmuchać”. Jest pewniejsza siebie i potrafi uczyć się na błędach.

Jest to historia napisana niezwykle przyjemnym piórem. Dzięki temu strony same się przewracają, a my wciągamy się jeszcze bardziej.

Nie podobała mi się jedna rzecz, a mianowicie to jak szybko Kira wskoczyła do łóżka Sedricka, przecież była taka silna… No cóż nie można mieć wszystkiego.

Jednak mimo tego, wciąż polecam.

7,5/10 ✨

Informacje dodatkowe o Motocyklista bez uczuć:

Wydawnictwo: Muza
Data wydania: 2022-04-13
Dodał/a opinię: Lawendowa_polana

Tagi: Romans erotyczny

Zobacz opinie o książce Motocyklista bez uczuć

Kup książkę Motocyklista bez uczuć

Światło w mroku
I.M. Darkss0
Okładka ksiązki - Światło w mroku

Jeden wieczór. Tyle wystarczy, by Eli przekonała się, jak niewiele potrzeba, by wszystko, obróciło się w pył. Jeden wybór, który może przynieść...

Gwiazdy nadziei
I.M. Darkss0
Okładka ksiązki - Gwiazdy nadziei

On sądzi, że szczęście jest tylko chwilowym złudzeniem, a miłość okrutnym żartem. Ona będzie chciała to zmienić. Amara po latach spędzonych w...