Czy lubicie książki, które łączą w sobie wątek romantyczny z pełną niebezpieczeństw akcją? Jeśli tak, to książka ze zdjęcia jest idealna dla Was.
Kontynuacja losów Alana i Leny, bohaterów "Mrocznego pożądania". Książka, na którą trochę długo czekałam, ale za to z jaką cierpliwością 😁
Tak, jak pierwszy tom opierał się w dużej mierze na poznaniu bohaterów, tak drugi zawiera sporo scen akcji. Akcji, która zakłóca stabilne życie Leny i Alana. Pojawiają się nowe problemy, starzy (niezbyt mili) znajomi, a także nieodłączna Bratwa, czyli ta mroczna i niebezpieczna część życia Alana. Bardzo dużo zwrotów akcji, mafijnych i osobistych porachunków oraz aktów zemsty. Dzieje się!💥🔥
I choć główny wątek to ten sensacyjno- kryminalny to momentami mamy naszych gołąbków dla siebie. Sytuacja, w której przyszło im żyć wystawia na próbę ich związek. Głównie zaufanie, a wiadomo, że raz nadwyrężone jest ono bardzo kruche. Wszystkie sceny erotyczne i romantyczne, choć tych jest zdecydowanie mniej, były świetne 👍 Dokładnie takie w stylu Autorki- pikantne, namiętne i pełne wzajemnego pożądania oraz przyciągania.
Choć dobrze mi się czytało "Mroczną obietnicę" to sercem zostanę przy pierwszym tomie. Ta chatka na totalnym zad***piu, lasy i cała otoczka mrocznej puszczy, w której poznawali się Lena i Alan, jakoś bardziej do mnie przemawiała. Ale... ale mam nadzieję, że świat polskich gangsterów i rosyjskiej mafii przemówi do Was.
Data wydania: 2022-10-20
samotniewsrodksi
Pierwszy tom miłosnej dylogii autorki cyklu „Tessa Brown”! Miłość może być złudzeniem, ale czy złudzenie może być miłością? Hela ma problemy...
Jak wiele trzeba poświęcić, żeby zostać bohaterem? Fado ma jeden cel: stać się najodważniejszą z wojowniczek. Aby to osiągnąć, wyrusza w podróż po Krainie...