Okładka książki - Na jedną noc

Na jedną noc

"Nienwidzę tego poruszenia, które przenika mnie aż do głębi na jego widok. Nienawidzę tego, jak moje ciało reaguje na niego nawet w tej chwili."

🩷🩷🩷

Catherine Walsh - znana z lekkiego pióra i komedii romantycznych autorka, wraca z kolejną powieścią.
"Na jedną noc" łączy ze sobą romans z nutką pikanterii i dobrej zabawy.

Historia Sarah i Daclana miała zacząć się i skoczyć właśnie na jednej, niezobowiązującej nocy.
Tymczasem los postanawia z nich zadrwić i ponownie złączyć ich drogi.
Niespodziewanie oboje lądują na irlandzkim weselu.
Ona jest przyjaciółką panny młodej.
On - bratem pana młodego.
Czy przyjęcie, w którym oboje uczestniczą nie skończy się katastrofą?

Jak możemy się domyślić relacja Sarah i Daclana będzie tą wybuchową, a przy tym bardzo zabawną.

Bo chociaż dziewczyna boi się wchodzić w poważny związek, wszak nie ma za sobą przyjemnych doświadczeń, to nie potrafi zapomnieć o Daclanie.
Sama przed sobą nie potrafi przyznać tego, jak bardzo ten mężczyzna zakorzenił się w jej myślach.
A fakt, że często spędzają czas w swoim towarzystwie, niczego nie ułatwia.
Jednak tajemnica, jaką skrywa mężczyzna, wychodzi na jaw i Sarah nie potrafi zrozumieć, dlaczego zataił przed nią tak ważny fakt.
Czuje się oszukana i w pewien sposób wykorzystana.

Czy będzie potrafiła zapomnieć, wybaczyć i przede wszystkim na nowo zaufać Declanowi?

"Na jedną noc" to powieść, którą czyta się jednym tchem. Czaruje piękną okładką, zachwyca niespiesznym, zabawnym i romantycznym wnętrzem. Lekkie pióro autorki sprawia, że przez całość niemal się płynie, a historia Sarah i Daclana wywołuje uśmiech na twarzy, ale też powoduje rumieńce na policzkach.

Informacje dodatkowe o Na jedną noc:

Wydawnictwo: Illuminatio
Data wydania: 2025-06-18
ISBN: 9788383719344
Tytuł oryginału: One Night Only
Dodał/a opinię: zaczytanaulcia

Tagi: Romans współczesny

Zobacz opinie o książce Na jedną noc

Kup książkę Na jedną noc

Zaśnieżeni
Catherine Walsh0
Okładka ksiązki - Zaśnieżeni

Nowa świąteczna powieść autorki uwielbianego Kierunku miłość Megan boi się wrócić do domu na święta. Cztery lata temu zostawiła miejscowego złotego chłopca...

Kierunek miłość
Catherine Walsh0
Okładka ksiązki - Kierunek miłość

Do zakochania jeden lot! Nigdy nie wydarzyło się między nimi nic romantycznego. Są przyjaciółmi i tyle. Nie widują się na co dzień, jednak co roku w grudniu...