Okładka książki - Na jego łasce

Na jego łasce

„Czasami chcę się tobą zaopiekować,a czasem sprawić,żebyś mnie znienawidziła.Ale to nieważne,bo niezależnie od tego,czy próbuję się tobą opiekować,czy cię odepchnąć,to i tak,skończy się w ten sam sposób.Zniszczę cię”

Dziewczyna z dobrego bogatego domu i arogancki,gorący i mroczny kolega jej brata.Coś ciągnie ją do niego,pomimo jego niebezpiecznej aury, a on pojawia się zawsze przy niej,gdy dziewczyna,walczy ze swoimi demonami, czuje strach i bezradność,jak gdyby był jej cieniem, cieniem, który wydaje się jej dziwnie znajomy. Ale to przecież niemożliwe, przecież on niedawno wyszedł z więzienia.
W ich przedziwnej relacji, od początku iskrzy. Pożądanie miesza się ze strachem, który od
zawsze towarzyszy dziewczynie w najgorszych koszmarach. A ten tak samo mroczny co fascynujący facet, wydaje się jej, mieć z tymi koszmarami coś wspólnego…
Jaką drogę przyjdzie przejść tej dwójce, razem i osobno.
Jak wyboista i pełna emocji będzie ta droga?
Na pewno nie będzie łatwa, na pewno będzie bolesna, a w dodatku nie wiadomo co spotka ich na jej końcu.
Bo prawda może okazać się boleśnie szokująca.

Kim jest wróg, a kim jest wybawiciel.

Do samego końca właściwie nie wiadomo jaka przeszłość i czy wogóle coś łączy Bradley’a i Sawannah.
A dochodzenie do tego jest szalenie trudne i emocjonalne.
Teraźniejszość całej fabuły, przeplata się z mrocznymi wspomnieniami z przeszłości, które bohaterka przeżywa w snach, a raczej koszmarach sennych.
Ale też czasem na jawie.
Niesamowite jak autorka potrafi oddać emocje pomiędzy bohaterami. Zarówno te pozytywne, takie ociekające niepohamowanym pożądaniem jak i te najgorsze raniące, wręcz bolesne. Świetnie potrafi pokazać miłość równą nienawiści.

„Będę cię niszczył powoli. Zabijał każdą szansę,jaką mi dasz.Bo nie potrafię inaczej”

Walkę z samym sobą i ze swoimi demonami, oraz obraz tych najmroczniejszych postaci.
W książce „Na jego łasce” znajdziecie wszystko co charakteryzuje mroczny romans z dużą dawką erotyzmu, swietnie opisanych gorących scen, ale też tych szokujących i przerażających momentów, które mrożą krew w żyłach, bo zawsze znajdzie się bezwzględny, chory w swojej obsesji i pociągach bohater, którego mamy ochotę sami osobiście ukatrupić.
Bardzo gorąco polecam tą książkę, a wielbicieli pióra @i.m.Darkss 🔥

A i mogę już teraz zapewnić, że na najnowszej książce autorki, także się nie zawiedziecie, a może nawet przyniesie Wam dużo więcej wrażeń niż poprzednie.

Reasumując - pozycja MUST HAVE, miłośników mrocznych pozycji książkowych.

Informacje dodatkowe o Na jego łasce:

Wydawnictwo: Muza
Data wydania: 2022-11-30
Dodał/a opinię: EroticBooksLover

Tagi: Romans erotyczny

Zobacz opinie o książce Na jego łasce

Kup książkę Na jego łasce