Okładka książki - Na szczycie władzy (#2). Na szczycie władzy. Namiętności. Tom 2

Na szczycie władzy (#2). Na szczycie władzy. Namiętności. Tom 2

👑„Na szczycie władzy.Namiętności” to lekka i przyjemna historia z zakazanym uczuciem przyszłego króla i poddanej. Uczucie skazane na porażkę,którego się nie planowało i które przyszło tak bardzo niespodziewanie. Opowieść teraźniejszego Kopciuszka,która zakochuje się w księciu podlegającemu zasadom i obowiązującym konwenansom w wyborze przyszłej żony króla.

👑Opowieść ukazuje uczucie,które rodzi się nagle,nieplanowane i z którym tak trudno walczyć,ponieważ ono staje się najważniejsze. Wtedy trzeba podjąć walkę o nie,gdy rodzice chcą dla przyszłego władcy żonę i dziedzica. Rodzi się konflikt interesów i sprzeciw mający zaszkodzić wielu osobom oraz ważnemu dla władzy poparciu.

👑„Na szczycie władzy. Namiętności” jest spokojnym romansem z zakazanym uczuciem,które musi pokonać przeciwności losu. Daje ono spełnienie oraz nieplanowane zwroty akcji. Fajnie sie czyta i miło spędza się czas z bohaterami. Każdy tom jest o innych bohaterach,więc spokojnie można czytać każdy tom osobno. Czekam na trzecią część trylogii. Polecam👌

Informacje dodatkowe o Na szczycie władzy (#2). Na szczycie władzy. Namiętności. Tom 2:

Wydawnictwo: WasPos
Data wydania: 2026-03-24
Dodał/a opinię: Barbara Dębska

Tagi: Romans erotyczny

Zobacz opinie o książce Na szczycie władzy (#2). Na szczycie władzy. Namiętności. Tom 2

Kup książkę Na szczycie władzy (#2). Na szczycie władzy. Namiętności. Tom 2

Siła wiary
Magdalena Jachnik0
Okładka ksiązki - Siła wiary

Scarlett jest jedną z najlepszych terapeutek w mieście. Jej zajęcia dla osób uzależnionych cieszą się dużym zainteresowaniem. Mimo spełnienia zawodowego...

Nieposkromione pożądanie
Magdalena Jachnik0
Okładka ksiązki - Nieposkromione pożądanie

Życie Rachel komplikuje się z dnia na dzień, a to wszystko przez jej... nowego szefa. Mężczyzna obrał ją za swój cel, a ona nie potrafi odnaleźć się w...