Okładka książki - Nadzieja umiera ostatnia. Swallow

Nadzieja umiera ostatnia. Swallow

Tom 1 cyklu Swallow

[Reklama] Wydawnictwo Jaguar

Dwie doświadczone życiowo osoby, które muszą dźwigać na swych barkach niesamowicie ciężki bagaż. Haylen pragnie żyć i ogromnie boi się śmierci. Rion natomiast pragnie umrzeć i tylko czeka na tę chwilę, kiedy w końcu przestanie czuć. Czy tych dwoje jest w stanie sobie wzajemnie pomóc? A może nie ma już nadziei, by podnieść się z ziemi wzbić ponad chmury?
   Pierwszy tom serii "Swallow" wstrząsa czytelnika dogłębnie. Serwuje tak silne i skrajne emocje, że zdecydowanie nie jest to książka dla każdego. Porusza bowiem trudne zagadnienia i problemy, które mogą się okazać za ciężkie do udźwignięcia. Ale wiecie co? Zdecydowanie warto się odważyć.
   Autorka z precyzją iście chirurgiczną porusza się po emocjach. Od skrajności w skrajność serwując totalny rollercoaster emocjonalny. W jednej chwili jest radośnie i pięknie, by w kolejnej strach chwycił gardło swoimi szponami zabierając zdolność swobodnego oddechu.
    Aleksandra Muraszka przedstawia historię bolesną i okrutną. Wręcz traumatyczną serwując naprzeciw nim nadzieję, która jest ostatnią szansą na wyjście z patowej sytuacji.
    Genialna kreacja bohaterów. Jestem oczarowana drobiazgowością w ich osobowościach. Jak również przyjaźnią, która powinna stanowić wzór do naśladowania. Nie mówiąc już o głębszym uczuciu, jakim jest miłość. Ona uskrzydla i dostarcza potrzebnej nadziei.
    Cóż to była za lektura! Zjawiskowa. Pasjonująca. Prawie 600 stron zapisanych emocjami, które poruszyły wszystkie struny w moim sercu. Autorka ma lekki styl i z wyczuciem kieruje wątkami zapewniając czytelnikom doznania z najwyższej półki.
   Ja uzbrajam się w cierpliwość w oczekiwaniu na kolejny tom a was z całego serca zachęcam do czytania. Wrażliwsi odbiorcy zdecydowanie powinni się zaopatrzyć w chusteczki.

Polecam

▪️▪️▪️
#wydawnictwojaguar #aleksandramuraszka #swallownadziejaumieraostatnia #book #literaturakobieca #lubimyczytać #wyzwaniegranicepl #recenzja #beautufullbook #książkadlaciebie #goodbook

Informacje dodatkowe o Nadzieja umiera ostatnia. Swallow:

Wydawnictwo: Jaguar
Data wydania: 2023-11-22
Dodał/a opinię: agnieszka_rowka

Tagi: Interest age: from c 16 years

Zobacz opinie o książce Nadzieja umiera ostatnia. Swallow

Kup książkę Nadzieja umiera ostatnia. Swallow

Nadzieja umiera ostatnia (Swallow. Tom 1. Wydanie specjalne)
Aleksandra Muraszka0
Okładka ksiązki - Nadzieja umiera ostatnia (Swallow. Tom 1. Wydanie specjalne)

Ekskluzywne wydanie pierwszej części bestsellerowej trylogii.   Dziewczyna, która bała się umrzeć. I chłopak, który pragnął śmierci. Haelyn prowadzi...

Wszystko, żeby cię chronić
Aleksandra Muraszka0
Okładka ksiązki - Wszystko, żeby cię chronić

Zemsta potrafi być gorzka, a jej gorycz docierać do serca. Ami po raz kolejny straciła bliską osobę. Kierowana zemstą nie cofnie się przed niczym. Z pomocą...