Okładka książki - Najlepsza oferta

Najlepsza oferta

Najlepsza oferta"

Po śmierci ojca Freya i jej matka popadają w długi. Po skandalu z udziałem głowy rodziny, kobiety są zdane tylko na siebie. Niestety rodzicielka słabo odnajduje się w roli żywicielki rodziny. Sprawy w swoje ręce bierze córka, Freya.

Chcąc splacic jak najwięcej długów, postanawia sprzedać swoje dziewictwo na aukcji w Klubie Błękitny Motyl. Nawet w najśmielszych myślach nie zdawała sobie sprawy, że można dostać takie horrendalne pieniądze za jedną noc.

Uff kochani, co tutaj się działo 😳 było gorąco, namiętnie a emocje były przesiąknięte seksem.

Freya taka niepozorna, a gdy zasmakowała uciechy cielesnej budzi się w niej bogini seksu. Brent przystojny arystokrata, który pożąda Frei jak żadnej innej kobiety.

Żadne z nich nie było gotowe na uczucie jakie między nimi wybucha. Ich znajomość niezwykle intensywna, przeradza się w uczucie, które pokonuje wszelkie trudności.

Może sposób ich spotkania nie jest zbyt romantyczny, bo przecież w końcu ON ją kupił, a raczej jej niewinność. I mimo że gdzieś w trakcie tej namiętności, zniknęły problemy finansowe Freii, to historia mi się podobała, było gorąco jak to w erotyku. Dużo seksu, mało randek 🤭

Informacje dodatkowe o Najlepsza oferta:

Wydawnictwo: Illuminatio
Data wydania: 2021-01-20
Tytuł oryginału: Highest Bidder
Język oryginału: angielski
Tłumaczenie: Grzegorz Gołębski
Dodał/a opinię: Women_books

Tagi: Tylko dla dorosłych bóg

Zobacz opinie o książce Najlepsza oferta

Kup książkę Najlepsza oferta

Piękne blizny
Georgia Le Carre0
Okładka ksiązki - Piękne blizny

Życie to nie film Disneya. Happy end nie jest gwarantowany, a bestia nie zmienia się w księcia. Czasem jednak prawdziwe scenariusze potrafią być zdecydowanie...

Oszukać miliardera
Georgia Le Carre0
Okładka ksiązki - Oszukać miliardera

Tajemniczy, bezlitosny i grzesznie przystojny miliarder, który zmieni jej życie. Czy jest zdolna poświęcić wszystko, aby ratować bliską osobę? Raine...