Okładka książki - Napisz mnie po swojemu

Napisz mnie po swojemu

❤🩹„Napisz mnie po swojemu” to kolejna bolesna a zarazem życiowa historia autorki. Życiowa,że łzy płyną-czytając ją.Z każdym kolejnym rozdziałem ma się nadzieję,że zdarzy się cud,by miłość zwyciężyła.Miłość zrodzona na pokładach przyjaźni,zrozumienia i dotyku,którego się pragnęło. A pomiędzy tym obserwujemy spełnienie marzeń,by napisać piękną historię z szczęśliwym zakończeniem,które daje wiarę w piękną przyszłość.

❤🩹Ta historia łamie serce! Ja przeżywałam ją bardzo osobiście,ponieważ moje doświadczenia życiowe przyniosły mi widok osób jak June & Jesse.Czułam ich lęk,strach i ogromną wolę walki,by zwyciężyć z trudnym przeciwnikiem. Ich uczucie sprawiało,że na chwilę pojawiał się uśmiech,ponieważ ich gesty wobec siebie były bardzo piękne.

❤🩹Przygotujcie się na solidną dawkę życiowych emocji,które pokazują brutalną prawdę z przeciwnikiem,który nie daje szans.Jednak czysta miłość to coś więcej-to miłość na wieki i na zawsze-pomimo wszystkiego!

❤🩹Ta historia pokazuje jakie życie jest kruche.Jak powinniśmy cieszyć się z każdej chwili i doceniać to,co mamy. Choć boli mnie serce po przeczytaniu książki,to sprawiła ona,że jeszcze mocniej doceniam życie.
❤🩹Czytajcie-pokochacie historię tak mocno jak ja🫶❤

Informacje dodatkowe o Napisz mnie po swojemu:

Wydawnictwo: Filia
Data wydania: 2025-09-10
Tytuł oryginału: Write Me For You
Dodał/a opinię: Barbara Dębska

Tagi: romans Proza (w tym literatura faktu) dla dzieci i młodzieży Interest age: from c 16 years

Zobacz opinie o książce Napisz mnie po swojemu

Kup książkę Napisz mnie po swojemu

Reap
Tillie Cole0
Okładka ksiązki - Reap

Krew za krew... Życie za życie... Dusza za poranioną duszę. Drugi tom serii PORANIONE DUSZE Przetrzymywany przez gruzińskich gangsterów i faszerowany...

Słodka dusza
Tillie Cole0
Okładka ksiązki - Słodka dusza

Elsie Hall musi walczyć o przetrwanie na ulicach Seattle. Jest bezdomna i codziennie rozpaczliwie poszukuje ciepła i jedzenia. Świat dookoła wydaje się...