Okładka książki - Nasza dziewczynka

Nasza dziewczynka

„Nasza dziewczynka” to trzymający w napięciu thriller, od którego ciężko się oderwać.

„Byłam kilka metrów dalej. Dlaczego nie słyszałam jej krzyków? Kto zabrał nasza dziewczynkę?”

Mia straciła matkę, gdy była małą dziewczynką. Jej ojciec poślubił Vanessę. Z początku wszystko było w porządku. Vanessa zrezygnowała z pracy, aby poświęcić czas pasierbicy. Jednak z czasem pomiędzy macochą, a pasierbicą coraz częściej zaczęło dochodzić do kłótni. Pewnego dnia dziewczynka znika, a przecież dopiero co kąpała się w basenie.

Jest to jedna z tych książek, którą czyta się jednym tchem. Nic tu nie jest oczywiste, a każdy bohater od samego początku był dla mnie jedną, wielką zagadką.

Książka trzyma w napięciu i miejscami wywołuje ciarki.

Z jednej strony mamy prawdopodobnie porwanie, z drugiej strony podpalenie domu. Dwie zagadki do wyjaśnienia. Czy coś je łączy?

Informacje dodatkowe o Nasza dziewczynka:

Wydawnictwo: Filia
Data wydania: 2022-09-28
Tytuł oryginału: The Stepdaughter
Dodał/a opinię: monikaswiatek

Tagi: Literatura kryminalna i detektywistyczna

Zobacz opinie o książce Nasza dziewczynka

Kup książkę Nasza dziewczynka

Zaginiona
Georgina Cross0
Okładka ksiązki - Zaginiona

Autorka bestsellerowej "Idealnej niani" powraca z nowym thrillerem! Jest czwarty lipca i całe miasteczko zebrało się przy lokalnym basenie. W to skwarne...

Idealna niania
Georgina Cross0
Okładka ksiązki - Idealna niania

Młoda kobieta przyjmuje ofertę pracy jako niania u bardzo zamożnej rodziny. Myśli, że znalazła przepustkę do lepszego życia. Nie może bardziej się mylić...