Ależ to było fantastyczne. Nie jest to debiut, ale dla mnie to okrycie nowej pisarki.
Marina jest włoską celebrytką. Córka bogatego tatusia, który finansuje jej wszystkie zachcianki. Sama udziela się trochę jako modelka, ale większość kasy zarabia na reklamach w instagramie. Tydzień bez Mariny w plotkarskiej prasie to tydzień stracony.
Podczas przygotowań do wyjścia na galę sportową razem z przyjaciółką obmyśla plan, który zakłada, że podczas przyjęcia musi poznać kogoś nowego, ważnego i sławnego, takiego kogoś z kim stworzy parę, aby nie schodzić z ust plotkarskiego świata przez kolejne tygodnie. Jej uwagę przyciąga Gael, ciemnoskóry utalentowany piłkarz z Burundi. Początkowo zachowuje się wobec Mariny bardzo zachowawczo. Jednak kiedy ta ma kłopoty, okazuje się prawdziwym rycerzem.
Gael od razu przypadł mi do gustu. Uwielbiałam czytać kiedy on pojawiał się na horyzoncie. Jest cudny, wrażliwy, mądry, mimo wszystko cieszy się "z małych rzeczy" jak to śpiewa Sylwia Grzeszczak.
Ahhh co ja chciałam tej Marinie zrobić... ubiłabym gołymi rękoma. Czytałam i nie wierzyłam w to jak można się tak zachowywać. Ale zaraz przychodzą mi artykuły plotkarskie na polskim najsłynniejszym portalu z różowym pieskiem :D Można być takim jak Marina... ale można się też zmienić, dostrzec drugiego człowieka, ujrzeć że ktoś ma gorzej. A przede wszystkim odseparować się od fałszywych przyjaciół, którzy mają na nas zły wpływ.
Wydawnictwo: Amare
Data wydania: 2022-04-27
pabianekweronika
Monika zawsze marzyła o karierze piosenkarki. Po zawirowaniach miłosnych, postanawia skupić się na tym, aby te marzenie spełnić. Niestety strach przekreślił...
„Terapia wstrząsowa” to romantyczna historia wzbogacona o wątek psychologicznej zabawy.Milena porzuca swojego narzeczonego Patricka i postanawia...