Tytuł: Nemezis
Autor: Klaudia Max
Wydawnictwo Żywioł
Data premiery:
#współpracareklamowa #booktour #btzboginiami #żywiołowehistorie #btzmax
"⁃ Nie grasz fair ⁃ szepnął, tańcząc ustami na mojej skórze. ⁃ Bardzo nie fair - mruknął z żalem, gdy uniosłam się
i postawiłam tuż przed nim krzesło.
Opadłam na nie z gracją, a moja stopa wyladowała między szeroko rozstawionymi nogami mężczyzny. Wyraźnie czułam skałę skrytą pod eleganckimi spodniami.
⁃ Jak masz na imię?
⁃ Dlaczego mnie znokautowałas?
⁃ To ja tutaj zadaję pytania.
⁃ Wygrałem rozmowę ⁃ przypomniał mi. ⁃ I szczerość
- Bo mnie pocałowałeś ⁃ odparłam.
Nie było sensu kluczyć, facet był inteligentny, na pewno
sam połączył fakty.
⁃ Oberwałem, bo cię pocałowałem? ⁃ rzucił z niedowierzaniem. A może jednak się nie domyślił ⁃ Innych też tak traktujesz?
⁃ Zaskoczyłeś mnie ⁃ wyznałam ze skruchą, od której poczułam wściekłość.
⁃ Ty się do mnie zbliżyłaś ⁃ wypomniał mi, łajdak jeden.
I ty to sprowokowałaś.
⁃ Ja tylko chciałam...- Zamilkłam. Przecież nie mogłam mu powiedzieć, że musiałam usunąć mu pamięć! ⁃ To ty wsadziłeś mi język w usta! ⁃ prychnęłam, gdy żaden argument nie przyszedł do ogłupiałego jego osobą łba."
Była Bogini chaosu, Bogini miłości a teraz poznajcie historię Bogini zemsty - Nemezis, którą czeka walka z przeszłością i teraźniejszością. Czy zemsta w tym przypadku będzie miała słodki smak?
Fabuła, która dostarczy mnóstwa emocji, cięty język, który nie raz rozbawi, zwroty akcji, które zaskoczą i barwi bohaterowie wykreowani przez autorkę którzy kradną serca a wyobraźnia działa na najwyższych obrotach.
Połączenie mitologi greckiej z współczesnością to strzał w dziesiątkę.
Gorąco polecam.
Dziękuję za możliwość wzięcia udziału w booktour.
#książkoweimpresje #polskiebookstagramy #bookstagrampl
Wydawnictwo: Żywioły
Data wydania: 2024-05-25
booksitsmypassio
Koszmary z dzieciństwa to tylko preludium do prawdziwego dramatu. Luiza Dot od dziecka miała wrażenie, że nie pasuje do ułożonego życia jej rodziców....
Powroty są trudne.Szczególnie gdy sądzisz, że nie masz do czego wracać... Karolina "Karo" Korycka.Dawniej uśmiechnięta i lekko zwariowana miłośniczka...