Okładka książki - Nie mój dług

Nie mój dług

Tom 1 cyklu Demony z Los Angeles

" Nigdy nie złapałem żadnej kobiety za dłoń, nigdy też nie pocałowałem żadnej w czoło, to dla mnie zbyt intymne. Jedynie dla prawdziwych par, które łączy prawdziwa miłość, a ja nawet nie wierzę w miłość. "

Liam - to 31 letni silny, niebezpieczny i wpływowy mężczyzna. Uwielbia seks, a kobiety traktuje przedmiotowo.

Jessica - młoda dziewczyna zwraca się do O'Dire'a o pożyczkę w wysokości pół miliona złotych. Robi to ponieważ jeśli nie spłaci długu ojca zostanie zabita.
Okazuje się, że to jemu jej ojciec wisiał pieniądze. Mężczyzna postanawia zawrzeć z dziewczyną pakt dzięki, któremu spłaci długi ojca.

Jak bardzo niebezpieczny okaże się układ?
Czy Jessica będzie na tyle silna i wytrzyma?

Dziewczyna z czasem zauważa, że zaczyna się jej podobać to co się dzieje i zakochuje się w Liam'ie.
Czy bezwzględny mężczyzna dopuści do siebie uczucie miłości i będzie wstanie się otworzyć?

Książkę czyta się ekspresowo. Nie sądziłam, że będzie aż taka dobra.
Czytając ostatnie strony doznałam szoku. Przerwacam kartki na kolejne strony z nadzieją, że dowiem się co dalej... A tam 'podziękowania' 😁

Informacje dodatkowe o Nie mój dług:

Wydawnictwo: WasPos
Data wydania: 2020-05-29
Kategoria: Inne
Dodał/a opinię: mundurowa_czyta_

Tagi: bóg

Zobacz opinie o książce Nie mój dług

Kup książkę Nie mój dług

W moim słowniku nie istnieje słowo „zaufanie”. Życie mnie tego nauczyło, nie można ufać nikomu. Nigdy.

Patrzy na mnie w jednoznaczny sposób, chce tego. Jest moja, nie tylko dlatego, że nie ma wyjścia. Ona chce być moja.

Więcej cytatów z tej książki

Jacob
Kinga Litkowiec0
Okładka ksiązki - Jacob

Avery Stone rozpaczliwie potrzebuje pieniędzy. Jest gotowa pracować nawet jako prostytutka, by tylko przetrwać. Mogłoby się wydawać, że los się do niej...

Miasto mafii
Kinga Litkowiec0
Okładka ksiązki - Miasto mafii

To oni tutaj rządzą! Dwudziestotrzyletnia Emma Greene odnajduje swoje miejsce w małym mieście niedaleko Nowego Jorku. Wydaje się, że kobieta może w końcu...