Julia Keler to młoda, piękna, ambitna i lubiącą mieć wszystko pod kontrolą biznes woman pracująca w rodzinnej firmie. Niestety firma wpada w kłopoty i by ją z nich wyciągnąć potrzebuje sporego zastrzyku gotówki. Problem w tym, że zdobycie pieniędzy w tak krótkim czasie wydaje się niemożliwe.
I wtedy pojawia się on - tajemniczy Aleksander Habrat. Mężczyzna, który jest w stanie uratować rodzinną firmę Juli od bankructwa i dać im pieniędze których potrzebują. Stawia tylko jeden warunek - chcę by Julia Keler została jego żona.
Czy kobieta będzie w oddać swoją rękę człowiekowi którego prawie nie zna by ratowiać rodzinną firmę?
Odda wolność za pieniądze?
Kim tak naprawdę jest Aleksander? Jakie są jego prawdziwe intencje? Czy w układzie, który proponuję Juli chodzi o coś wiecej? Czy to tylko czysta umowa biznesowa czy może droga do zdobycia serca Juli?
Oj kochani powiem wam, że jestem pod wrażeniem tego debiutu. Autorka stworzyła historię od której nie potrafiłam się oderwać. Strony przerzucały się same, a ja nie mogłam się doczekać kolejnych wydarzeń. Chciałam zobaczyć jak historia tej dwójki się skończy. Czy między Julka i Aleksandrem rozwinie się uczucie czy może będzie to tylko umowa z której dziewczyna jak najszybciej będzie chciała się wypłatać?
Przystojny, straszy od Juli Aleksander z jednej strony ją intrygował i rozbudzał ciekawość by lepiej go poznać a z drugiej sprawiał, że Julia czuła się przy nim nieswojo i zachowywała ostrożność.
Mnie osobiście ten mężczyzna ze strony na stronę rozkochiwał w sobie coraz bardziej. Czarujący, zabawny, intrygujący, czuły. Podziwiałam jego upór i to jak za wszelką cenę dążył do osiągnięcia celu. Pragnął by Julia została jego i robił wszystko by tak się stało. Mimo, że ona z całych sił starała się mu udowodnić, że to tylko układ to Aleksander krok po kroku starał się zdobyć jej zbuntowane serce. A nie było to łatwe bo ta kobieta była oporna 😂 i dawała mu czasami popalić. Z zaciekawieniem obserwowałam rozwój tej ich relacji cudownie się bawiąc, choć muszę przyznać, że czasami Julka mnie wkurzała swoim zachowaniem i uporem. Koniec końców również ona zyskała moją sympatię. Fajnie było obserwować to jak kobieta się zmienia, zaczyna rozumieć, że nie nad wszystkim w życiu można mieć kontrolę i że czasami trzeba odpuścić i dać się porwać temu co przygotował dla nas los, bo może to być coś co odmieni nasze życie i da nam więcej niż się spodziewaliśmy. Trzeba się otwierać na nowe❤️
Gorąco polecam wam tę historię jest idealna na jedno popołudnie czy wieczór. Autorka ma niezwykle lekkie pióro więc przez ta historię się niemal płynie. Ja z niecierpliwością wypatruję kolejnych książek autorki, bo tym debiutem rozbudziła mój apetyt na wiecej😍
Wydawnictwo: Muza
Data wydania: 2024-05-08