Wroclaw, wydzial zabojstw .
Policjanci zostaja wezwanie do pustostanu gdzie znaleziono zwloki a raczej to co z nich zostalo.
Rownoczesnie jest prowadzone sledzctwo w sprawie znalezienia zwlok znanego aktora.
Chcialo by sie powiedziec ,ze to tylko zwykle sprawy.
Ale znajdziemy tam tez sporo sytuacji z zycia wziete.
Zastanawiajace jest co jest gorsze znalezienie zwlok czy to, ze te dzieciaki musialy stac sie doroslymi szybciej niz musialy.
Historia po ktorej dlugo mozesz miec niedosyt.
@detektyw_piotr_koscielny #nielat #piotrkościelny
Wydawnictwo: Czarna Owca
Data wydania: 2024-01-24
pajkaaczyta
Przez ostatnie lata widziałem tyle zła, że to nie do pomyślenia, by jakakolwiek siła wyższa na to pozwoliła. Nie było żadnego stworzyciela i nie było żadnych proroków. Jedynym bogiem, jakiego znałem, była kasa, którą mieli moi klienci, a którą ja chciałem zdobyć. Nie było nic ważniejszego od tych pieniędzy.
Wschowa to spokojne, niewielkie miasto, którego sielankę przerywają dwie zagadkowe śmierci. Na swoje życie targnęli się były nauczyciel i ksiądz miejscowej...
Piotr Kościelny - autor bestsellerowych thrillerów - powraca z nową książką! Komisarz Sikora po zranieniu przez Cieślaka dochodzi do siebie. Michał...
Miejsce odnalezienia zwłok nie pasowało do wizerunku denata. Żaden szanowany aktor nie pojawiłaby się w takiej melinie.