Okładka książki - Nieobliczalna

Nieobliczalna

✔Po skończonej powieści mam ciarki na skórze.Historia jest pełna intryg,manipulacji i chęci wolności.Brak szczerości,skrywane tajemnice oraz zdrada są początkiem upadku.

✔W tej książce czuć ogromne napięcie od samego początku.Nikt z bohaterów nie potrafi być szczerym,a to niesiecie za sobą nieodwracalne konsekwencje.

✔Połączenie wszystkich elementów historii wzbudziło we mnie zachwyt.Nikt i nic nie dzieje się bez przyczyny,a każdy kolejny ruch bohaterów odkrywa brutalną prawdę,raniąc kolejne osoby.Jest dynamicznie,energicznie i niepewnie.Powoduje,że oderwanie się od lektury jest wręcz nie możliwe!Chcemy poznać tytułową nieobliczalną i finalną decyzję postaci,które przyczyniają się do zmanipulowania innych osób!

✔Jeśli lubicie dobry thiller w którym barwność bohaterów zasługuje na Oskara,to ta powieść jest idealna.Jest mrocznie,zagadkowo i bardzo nieoczywiste w tym,co przyniesie kolejny dzień.Będziecie mogli poczuć się detektywami i móc krok po kroku odkrywać kolejny puzzle tej historii.

✔Jestem zachwycona powieścią i z przyjemnością oglądnę jej ekranizacje na Amazon Prime.
🔥Musicie ją przeczytać

Dodał/a opinię: Barbara Dębska

Tagi: Thrillery i suspens

Zobacz opinie o książce Nieobliczalna

Kup książkę Nieobliczalna

Jaka będzie ta nowa rzeczywistość - moja bez matki, jej bez męża, Alicji bez przyjaciółki? Coś zyskałyśmy, coś straciłyśmy. Nie mam zamiaru bawić się w proroka i przewidywać przyszłości. Czas zrobi bilans zysków i strat, a po latach okaże się, której z nas wyszło to na dobre.

Przyjechała nie w porę. Będzie tego żałować. Ja też potrafię być bezwzględna i nieobliczalna jak ona.

Więcej cytatów z tej książki

Trzecia
Magda Stachula0
Okładka ksiązki - Trzecia

Autorka "Idealnej", najlepiej sprzedającego się debiutu kryminalnego ostatnich lat, wraca z nową historią, która nie pozwoli ci zasnąć. Najpierw...

Ekipa na tropie. Niezapomniane urodziny
Magda Stachula0
Okładka ksiązki - Ekipa na tropie. Niezapomniane urodziny

Ekipa na tropie kolejny raz musi zmierzyć się z... Filip, młodszy brat Kuby zaplanował niezwykłą niespodziankę dla Kuby, postanowił zorganizować niezapomnianą...