🔥 W tej książce mamy dwie mocne i silne osobowości:
🌟Annę dla której praca jest spełnieniem marzeń.Zawirowania w życiu prywatnym daje początek zmian i nieodwracalnych konsekwencji.
🌟Inkę-niezwykle piękna,wyrachowana i przebiegła kobietą,która swoją manipulacją osiąga to,co chce.To bardzo ciekawa i barwna osoba.Ciężko zobaczyć jej prawdziwe oblicze.Jej zachowanie doprowadza do upadku wiele osób.
🔥Poprowadzona fabuła z dwóch perspektyw-Anny i Inki daje nam pełny obraz historii.Możemy towarzyszyć im w czasie chwil w zakładzie karnym oraz odkryciu prawdy,która łamie serce.Na przemian przenosimy się do świata za murami więzienia i poza nim.Widzimy i słyszymy od Inki co dzieje się na codzień za kratami oraz życie prywatne Anny,które jest dalekie od ideału!
🔥Powieść nie tylko pokazuje nam świat w zakładzie karnym,ale także udowadnia,że znane osoby mają normalne życie,które wygląda zwyczajnie,obfitując w łzy i samotność.Nie dajmy sobie oczy mydlić,że mając pieniądze będziemy szczęśliwsi.Nawet kasa i znajomości nie uchronią przed zdradą,smutkiem i brakiem zrozumienia.
🔥Historia dostarczyła mi mnóstwa emocji,zaskakujących zwrotów akcji oraz niebezpiecznych momentów.Poznawane działania mafijne mroziły krew w żyłach,bo dla mich nie liczy się dla ludzkie życie!
🔥Spędziłam z książką niezwykły czas.i dlatego gorąco wam ją polecam
Wydawnictwo: Prószyński i S-ka
Data wydania: 2024-03-26
Barbara Dębska
„Anioł śmierci”, „ Królowa zbrodni” – tak nazywano Małgorzatę Rozumecką, którą skazano na dożywocie za zlecenie...
Ludzie często piszą na przykład, że takich jak ja powinno się zabić. Kiedyś próbowaliśmy docierać do osób, które pisały takie komentarze. Znajdowaliśmy...