Okładka książki - Niewinni

Niewinni

Sandra i Ignacy prowadzą Agencję Poszukiwań Osób Zaginionych "ECHO". Otrzymują maila od zdesperowanych rodziców sześcioletniej Emilki, która zaginęła. Dziewczynka przebywała w nocy w swoim domu pod opieką zaufanej niani, Pani Bożenki. Rano okazało się, że nie ma jej w łóżku.

Policja przeszukała dom i posesję wokół, ale nie znalazła żadnych śladów.

Atmosfera w mieście zagęszcza się, gdy na jaw wychodzi informacja, że kilka dni wcześniej po dwunastu latach na wolność wyszedł Sergiusz Cieciora. Czy Emilka padła ofiarą tutejszego pedofila?

Sandra i Igi przyjmują zlecenie i ruszają do Zielonej Góry.

Jak zwykle w książkach autora prawda jest szokująca.

Oprócz aktualnie prowadzonej sprawy Sandra zmaga się z rodzinnymi problemami. Choroba jej mamy daje jej się we znaki, a dziewczyna niepokoi się też o losy swojej siostry Leny.

Autor po raz kolejny udowadnia, że jest stworzony do tej "roboty".

Umiejętnie buduje napięcie, wodzi czytelnika za nos co rusz podsuwając mu kolejne tropy, a na sam koniec serwuje mu taką bombę, że szczena opada.

Nie ma się więc co dziwić biednemu czytelnikowi, że ledwo skończy czytać jedną książkę, a już dopytuje o kolejną część.

Książka wypruje Was emocjonalnie i do tego wzruszy. Do tej pory zakończenie wywuloje u mnie gęsią skórkę.

Do znudzenia już, ale napiszę to po raz kolejny. Książki Marcela to istny rollercoaster emocji, a Niewinni to kolejna prawdziwa bomba mająca Was zszokować i otworzyć oczy na otaczające nas problemy społeczne.

Jak dla mnie to najlepsza część tej serii.

@marcelmoss.autor czekam z niecierpliwością na kolejną część

Informacje dodatkowe o Niewinni:

Kup książkę Niewinni

Zaginieni
Marcel Moss0
Okładka ksiązki - Zaginieni

JEDNI DOBROWOLNIE UKRYWAJĄ SIĘ PRZED ŚWIATEM. INNI NIE MAJĄ WYBORU... Rok 2007. Zakochani Gabriela i Rafał spędzają romantyczny weekend nad jeziorem...

Polana
Marcel Moss0
Okładka ksiązki - Polana

WYCOFAJ SIĘ, PÓKI MASZ CZAS. ZOSTAŃ, A WCHŁONIE CIĘ LAS. Mieszkańcami wsi Runowo położonej w sąsiedztwie Puszczy Gorzowskiej wstrząsa zaginięcie Artura...