Okładka książki - Nigdy nie jest za późno. Jak czerpać siłę z przeciwności losu

Nigdy nie jest za późno. Jak czerpać siłę z przeciwności losu

Tak! To książka dla tych wszystkich, którzy zmagają się z trudnościami w swoim życiu.
To książka idealna zwłaszcza dla introwertyków i zamkniętych w sobie, którzy mają trudności z wyrażaniem swoich uczuć i rozmawianiem o nich.

Ta książka wiele wyjaśnia i uczy żyć! Żyć tak, aby poradzić sobie z problemami, spojrzeć na nie z dystansem i zawalczyć o szczęśliwe chwile w swoim życiu.

Czytałam ją z zapartym tchem i wiem, że na pewno będę chciała do niej wrócić. Dlatego zostaje w mojej biblioteczce, bo jest bardzo wartościowa. Koniecznie musisz ją przeczytać.

Informacje dodatkowe o Nigdy nie jest za późno. Jak czerpać siłę z przeciwności losu:

Wydawnictwo: Zwierciadło
Data wydania: 2018-03-28
Kategoria: Poradniki
ISBN: 9788381320207
Dodał/a opinię: Ksebardo

Zobacz opinie o książce Nigdy nie jest za późno. Jak czerpać siłę z przeciwności losu

Kup książkę Nigdy nie jest za późno. Jak czerpać siłę z przeciwności losu

Odważne życie. Jak być nieustraszonym w dzisiejszym świecie
Pema Chördön0
Okładka ksiązki - Odważne życie. Jak być nieustraszonym w dzisiejszym świecie

Odważne życie to jedna z ważniejszych książek Pemy Chödrön, buddyjskiej mniszki, którą pokochały gwiazdy Hollywood i miliony ludzi na całym świecie. ...

Rusz z miejsca. Uwolnij się od lęków i nawyków. Uczyń swoje życie lepszym
Pema Chördön0
Okładka ksiązki - Rusz z miejsca. Uwolnij się od lęków i nawyków. Uczyń swoje życie lepszym

Bestsellerowa książka Rusz z miejsca Pemy Chödrön oparta jest na buddyjskiej koncepcji shenpa, która pomaga nam dostrzec, jak lęki oraz zakorzenione...