Okładka książki - Nigdy nie umieramy. Tajemnice życia po życiu

Nigdy nie umieramy. Tajemnice życia po życiu

💙 „𝓝𝓲𝓰𝓭𝔂 𝓷𝓲𝓮 𝓾𝓶𝓲𝓮𝓻𝓪𝓶𝔂” 𝓜𝓪𝓽𝓽 𝓕𝓻𝓪𝓼𝓮𝓻

Odkryj tajemnice życia po życiu!

▪𝗥𝗘𝗖𝗘𝗡𝗭𝗝𝗔 ▪

📖 Światowej sławy medium, Matt Fraser, dzieli się swoją wiedzą i doświadczeniem, by odpowiedzieć na najważniejsze pytania dotyczące życia po śmierci.

Wielu z nas zastanawia się jak wygląda życie po życiu. Zaprzątamy sobie głowę myślami, co się z nami stanie w chwili śmierci. Czy znikniemy na dobre, czy rzeczywiście istnieje jakieś życie po życiu. Autor poprzez książkę „Nigdy nie umieramy” stara się przybliżyć nam tajemnice życia po życiu. Najciekawszym tematem był jak dla mnie temat śmierci bliskiej osoby. Jak twiedzi autor nasi bliscy wiedzą jak będzie wyglądać  nasza przyszłość i przez to są spokojni tam po drugiej stronie. Niesamowite doświadczenie!

Matt Fraser jest medium, kontaktuje się z duszami i często dostaje od nich wiadomości dla bliskich. Autor w książce dzieli się z nami swoimi osobistymi przeżyciami, które mogą otworzyć oczy na wiele istotnych spraw, ale również podrzuca pewne aspekty związane z tematem życia po śmierci i oferuje praktyczne wskazówki, które mogą pomóc rozwinąć duchową świadomość.

Książka zachwyciła mnie przede wszystkim swoją minimalistyczną okładką, ale jak się okazało treść jest równie zadowalająca. Przeżyłam z tą pozycją niezwykłą przygodę, a co za tym idzie, autor pomógł mi zrozumieć wiele niezrozumiałych dla mnie faktów z zakresu życia po śmierci. Nigdy nie zgłębiałam tego tematu, a jest on naprawdę bardzo ciekawy i zaskakujący. Ta lektura otwiera nasz umysł na nowe doznania i rozwija naszą duchowość. Autor w żaden sposób nie narzuca czytelnikowi swoich racji, tylko stara się zaciekawić tematem rzucając kilka ciekawych informacji i swoich przeżyć.

„Nigdy nie umieramy” to naprawdę wartościowa i zaskakująca lektura, która wciąga od pierwszej strony. Dzięki niej wielu z nas może poczuć spokój po zapoznaniu się z twórczością Matta Frasera. Jednak to jak odbierzemy tę książkę zależy od nas samych i od tego jakie mamy przekonania. Niemniej jednak bardzo polecam wyruszyć w tę podróż z książką „Nigdy nie umieramy” i przekonać się, że warto poznać ten „inny wymiar rzeczywistości”. 💙

Informacje dodatkowe o Nigdy nie umieramy. Tajemnice życia po życiu:

Wydawnictwo: Illuminatio
Data wydania: 2024-02-21
Kategoria: Poradniki
Tytuł oryginału: WE NEVER DIE: Secrets of the Afterlife
Dodał/a opinię: Małgosia Szydlak

Tagi: Duchy i poltergeisty

Zobacz opinie o książce Nigdy nie umieramy. Tajemnice życia po życiu

Kup książkę Nigdy nie umieramy. Tajemnice życia po życiu

Nie czekaj na życie po śmierci. Duchowe wskazówki z zaświatów
Matt Fraser0
Okładka ksiązki - Nie czekaj na życie po śmierci. Duchowe wskazówki z zaświatów

Nie odkładaj życia na później! Czy naprawdę musimy czekać na śmierć, by zrozumieć, co jest najważniejsze? Matt Fraser to znany na całym świecie medium...