"Nikita" Agnieszki Kowalskiej-Bojar to pierwszy tom serii "Psychole" oraz mocny erotyk z kontrowersyjnymi, w niektórych momentach brutalnymi wątkami.
Nikita to bezwzględny członek mafii. Kręcą go gwałty, przemoc i ból. Gdy Iwona, krzyżuje mu, doskonale obmyślony plan. Postanawia się zemścić. Biedak, nie wie tylko, że trafił na godnego siebie przeciwnika. Oboje mają wspólnego wroga. Postanawiają połączyć siły by Wadim zapłaci za wszystkie krzywdy. Niektóre sprawy wymkną im się z rąk ( uwierzcie mi, dosłownie 😅🤣), inne nabiorą takiego rozpędu, że pozbawią tchu, a jeszcze inne przyprawią o niedowierzanie i szok.
Ta książka to istny rollercoaster! Tu ból, zgorszenie przeplata się z humorem i mocnym brutalnym seksem oraz zemstą.
Przyznam szczerze, że początek bardzo opornie mi się czytało. Autorka wrzuca od razu czytelnika na głęboką wodę i zdecydowanie z początku nie podobała mi się perspektywa Nikity. Lepiej czytało mi się tą historię oczami Iwony. Ta kobieta to istna bomba atomowa😍. Jej pokręcony humor i docinki w stronę Nikity, były po prostu świetne. Dodatkowo autorka znakomicie wykreowała te postacie. Od początku czuć było te iskry między nimi. A cała fabuła była tak spójnie dopracowana, że rewelacyjnie bawiłam się czytają tą historię po mimo kontrowersyjnych tematów jakich nie brakuje.
Szczerze polecam osobą, które lubią mocne książki. Znaczek 18+ naprawdę ma znaczenie !
Data wydania: 2022-03-28
Dominika Witos
Marcysia jest wróżką na etacie, która chronicznie nie cierpi świąt. Powodem jest coroczna akcja o nazwie „Wigilijna opowieść”. Wtedy to nieszczęsna...
Bywa, że życie nie układa się nam tak, jak tego pragniemy. Wielka miłość kończy się dla Małgosi równie wielkim rozczarowaniem. Nieplanowana ciąża na ostatnim...