😈😈😈
Książka zawiera sceny przemocy, treści kontrowersyjne i wulgaryzmy. Czytasz ją na własną odpowiedzialność. Nie jest przeznaczona dla czytelników poniżej osiemnastego roku życia. Autorka nie popiera zawartych w niej zachowań, a jedynie je opisuje. Ostrzeżenia proszę wziąć na serio, bo nie jest to tani chwyt reklamowy‼️
😈😈😈
„Kochał mrok. Ten zawsze był jego sprzymierzeńcem, wrogiem ofiary”.
„Nikita” autorstwa Agnieszki Kowalskiej-Bojar to moje pierwsze zetknięcie się z twórczością autorki. I zapewniam, was było ono wstrząsające.
Zabierając, się za tę lekturę spodziewałam się czegoś mocnego i coś takie właśnie dostałam. Ta książka okazała się zupełnie porąbana. W fabule, jak i w bohaterach.
Odważna, kontrowersyjna, brutalna i nie dla każdego.Taka właśnie jest ,,Nikita”.
I od razu się umówmy, nie ma tam nic zdrowego ani w relacjach, ani w zachowaniu, czy w czymkolwiek. Jednak o tym ostrzega nas autorka już na samym wstępie, a zapoznając się z historią nie mamy, co do tego wątpliwości.
To lektura dla tych, którzy nie boją się spojrzeć w odmęty umysłu ludzi porąbanych. Ludzi z przestępczego świata. Rosyjskiej mafii, gdzie gwałty i morderstwa są na porządku dziennym.
Jednak w tym wszystkim, wśród tej całej przemocy i psychopatycznych osobowościach mamy dwóch bohaterów, którzy swoimi sprzeczkami i docinkami nieco odwracają, naszą uwagę nie pozwalając oderwać się od lektury.
Tytułowy Nikita to rosyjski mafiosa, gwałciciel i morderca. Okrutny mężczyzna o chorych skłonnościach do przemocy oraz ona Iwona córka gliniarza, bezwzględna, szajbnięta i żądna zemsty.
Oboje są pozbawieni wszelkich zahamowań. Kochają ostry seks i ból. Nakręcają się nawzajem nie znając słowa "rezygnacja”. Nic więc dziwnego, że akcja z ich udziałem to istny Armagedon.
Szokujące jest to, że naprawdę dobrze mi się tę książkę czytało i z wielką chęcią przeczytam kolejną część, jak i te poprzednie.
Jeśli macie odwagę zachęcam was do zapoznania się z lekturą.
Data wydania: 2022-03-28
za_czytamm
Żyjąc z dnia na dzień, Nataniel stacza się na samo dno. Narkotyki, alkohol, seks i sadyzm w połączeniu ze spalającą tęsknotą za ukochaną kobietą powoli...
Liska i Piotrek to papużki nierozłączki, idealnyprzykład damsko-męskiej przyjaźni. Nie tylkorodzina, ale też znajomi mają nadzieję, że w końcubędą parą...