💥Sztosss!
„Nr 1” to historia dwóch osób rozłączonych przez los,przez kłamstwa i intrygi.To także opowieść w walce z życiem,by przetrwać i dać bratu najwięcej,choć ma się niewiele.Od samego początku jest emocjonalnie,za sprawą warunków w sierocińcu,kończąc na bezpodstawnej ocenie Ripa.Miałam wiele razy złamane serce i łzy w oczach.
💥 Historia nasycona jest w ogromną ilość bólu,które bohaterowie zaznawali z rąk innych.Sam tytułowy „Nr 1”,czyli nr dzieci w sierocińcu jest czymś nieludzkim,a stosowanych kar-karygodne.Serce się kraje,gdy czytamy o tym💔 Nikt nie sprzeciwi się zasadom,bo każdy się boi,a dzieciaki poczuły czym jest piekło na ziemi. Wydarzenie z teraźniejszości nie są lepsze.Zachowanie Rip’a opiewały na ochrzan.Tłumił przez lata gniew wobec Cindy i w bolesny sposób to okazywał.
💥Mamy dwa przedziały czasowe-przeszłość opowiadająca losy w sierocińcu oraz teraźniejszości-spotkaniu bohaterów po ośmiu latach od szybkiego rozstania.To daje nam pełny obraz losów i ich decyzje,które przyniosły konsekwencje.
💥Powieść to znakomita kreacja bohaterów,którzy byli dla siebie wszystkim,a po latach stali się nikim.Brak szczerej rozmowy doprowadził do złości i niezrozumienia. Warto wspomnieć o nawiązanych relacjach przyjacielskich,które przetrwały lata.Dzięki temu można komuś pomóc i zrehabilitować się za pomoc w chwilach,gdy się tego potrzebowało.
💥„Nr 1” to historia,która długo zostanie w mojej głowie.Wszystko dzięki fabule,którą nie łatwo zapomnieć,poprzez wydarzenia z życia bohaterów,które pozostawiły skazę na sercu i duszy!
💥To musicie przeczytać-Polecam!
Wydawnictwo: NieZwykłe
Data wydania: 2025-05-14
Kategoria: b.d
ISBN: b.d
Tytuł oryginału: „NR 1”
Barbara Dębska
Collie Tunner pochodzi z Charlotte – miasta biznesu oraz bankierów – i to właśnie tam odbywa się uroczystość dwudziestopięciolecia ślubu rodziców...
Czwarty tom bestsellerowej serii mafijnej z zadziornymi góralkami! Monika Pociasková to góralka żyjąca pragnieniem zemsty. Zrobi wszystko, żeby poczuć...