"Obsesja" Katarzyny Bereniki Miszczuk to pierwszy tom z cyklu "W lekarskim fartuchu". Powieść należy do kategorii kryminału, sensacji, thrillera.
Autorkę znam już z poprzednich powieści i szczerze mogę powiedzieć, że się nie zawiodłam.
No dobra to czas przejść do fabuły.
Joanna Skoczek pracuje na oddziale psychiatrii warszawskiego Szpitala Wschodniego. W podziemnym magazynie zostaje znaleziony trup jednej z pacjentek. Z oględzij wynika, że seryjny morderca kobiet powrócił. A Asia dostaje niepokojące listy od anonimowego wielbiciela. Czy policji uda się wreszcie złapać seryjnego mordercę, który zabija od ponad trzech miesięcy? Czy Asia pomoże policjantom odkryć zabójcę ?
Książka napisana jest bardzo dobrze. I zdecydowanie polecam tę książkę. Nie mogę się doczekać kontynuacji.
Wydawnictwo: W.A.B.
Data wydania: 2017-10-11
Język oryginału: Polski
Roksana
Każdy z nas ma jakiś odchył”.
Najbardziej wyczekiwana książka tej wiosny - "Przesilenie", czyli ostatnia część bestsellerowego cyklu "Kwiat paproci" Katarzyny Bereniki Miszczuk. Słowiańskie...
Pierwsza książka dla dzieci napisana przez autorkę słowiańskich bestsellerów! "Kwiat paproci" dla młodszych czytelników. Bohaterowie słowiańscy powracają...
Ogólnoświatowe jednoznaczne określenie w kręgach medycznych, która strona pacjenta jest prawa, a która lewa, z całą pewnością miało wpływ na zmniejszenie liczby amputacji niewłaściwych kończyn.