„Obsesje” czyli współczesna bajka o kopciuszku.
Ona – samotna matka uroczej pięcioletniej dziewczynki. Piękna i niezależna kobieta, która nie wierzy w miłość i uważa, że facet nie jest jej do niczego potrzeby. Oszczędnie rozdaje w życiu swój czas, pieniądze i zaufanie.
On – nieziemsko przystojny i zamożny, mężczyzna otwarty i tajemniczy jednocześnie. Intrygujący i bezpośredni. Zawsze dostaje to, czego zapragnie.
Andrea i Nicholas pochodzą ze skrajnie różnych światów. Różni ich wiele.. nie tylko status społeczny, ale i samo podejście do życia. Jednak ich przypadkowe lub wcale nie takie przypadkowe spotkanie staje się początkiem skomplikowanej i pełnej emocji relacji..
Czy Ona zaryzykuje wyjście poza swoją strefę komfortu, by odnaleźć szczęście i miłość swojego życia?
Czy on będzie w stanie zburzyć otaczający Ją mur zbudowany z utraconych nadziei?
Czy wszyscy tu mają jakieś tajemnice?
I kto ma obsesję?
„Obsesje” to lekki, świetnie napisany, pełen emocji i poczucia humoru romans. Elektryzująca i pełna emocji propozycja na przykład na taki angielski dzień jak dziś.
Podobno ciąg dalszy nastąpi.. myślę, że warto czekać.
Polecam.
Wydawnictwo: Prószyński i S-ka
Data wydania: 2021-05-06
Anna Biarda
Kłamstwo jest jak karta kredytowa, cieszysz się teraz, a płacisz później.
Gdy długo skrywane obsesje stają się obłędami... Porzucona Andrea Cherry leczy złamane serce i układa swoje życie od nowa. Los przecież nigdy nie był...
Czy miłość wystarczy, żeby wygrać tę bitwę? Wyczekiwany drugi tom ,,Szmuglerów". Marina Moore staje przed najtrudniejszym wyzwaniem. Czy poradzi sobie...
Pocieczenie niczym nie różni się od kłamstwa: w obu przypadkach szukasz kawałka prawdy, która da ci byle jąką nadzieję.