Okładka książki - Odlotowe gołębie łapią bandytów

Odlotowe gołębie łapią bandytów

Książka - jak mówi już sam tytuł - jest po prostu odlotowa, więc szykujcie się na fantastyczną zabawę.

Mój syn odkąd pamiętam lubił gonić gołębie po mieście lub parku, co nie nawsze spotykało się z aprobatą przechodniów. Kto jest w stanie powstrzymać dwulatka?
Czy to znajoma dla Was sytuacja? Na wspomnienie o tych zabawnych momentach świetnie nam się czytało.

Kamuflaż to nie taka łatwa sprawa, więc potrzebny do pomocy jest mistrz. Przed gangiem gołębi bowiem czeka do odkrycia wiele tajemnic, bo okazuje się, że w ich mieście całkiem dużo się dzieje. Trudno wyśledzić kogoś, kto poluje na nietoperze, ale to jedynie wierzchołek góry lodowej, bo zagadek do rozwiązania jest więcej. Papilotka, Wywrotka, Gruchot i reszta paczki biorą się do roboty, a ich oryginalna kryjówka i pomysły są nie do przebicia.

Gotowi na łowy niebezpiecznych gagatków? Zwłaszcza tego, który podkrada okruszki w parku?

Ilustracje i ich komiksowy charakter świetnie uzupełniają treść, na pewno zagwarantują Wam mnóstwo śmiechu. Początkujący czytacze będą zachwyceni, wielkość czcionki będzie dla nich idealna. Znajdzie się też gratka dla małych miłośników rysunku i szansa narysowania ulubionego bohatera oraz rozmowy o mocach każdego z gołębi. Przy okazji możemy przedyskutować ich własne talenty.

Ta historia to niesamowita dawka dobrego humoru w sam raz na wakacje.
Będziemy wypatrywać kolejnych tomów przygód odlotowych ptaków.

Informacje dodatkowe o Odlotowe gołębie łapią bandytów:

Wydawnictwo: Znak
Data wydania: 2023-06-28
Dodał/a opinię: Justyna_M

Tagi: Dzieci od ok. 6 lat

Zobacz opinie o książce Odlotowe gołębie łapią bandytów

Kup książkę Odlotowe gołębie łapią bandytów

Odlotowe gołębie polują na Chlebostwora
Ben Wood0
Okładka ksiązki - Odlotowe gołębie polują na Chlebostwora

Żeby powstrzymać potwora, trzeba stać się potworem! Odlotowe Gołębie próbują oczyścić miasto z niebezpieczeństwa! Ale jak to zrobić, gdy Ptysa Ptyś-Ptaś...

Odlotowe gołębie odpalają gniazdolot
Ben Wood0
Okładka ksiązki - Odlotowe gołębie odpalają gniazdolot

SERIAL O ODLOTOWYCH GOŁĘBIACH WKRÓTCE NA NICKELODEON! Czasem POJAWIENIE SIĘ jest bardziej tajemnicze niż ZNIKNIĘCIE! ODLOTOWE GOŁĘBIE muszą wziąć sprawy...