🤍„Odwaga serca” to niezwykła historia bohaterów,która zaskakuje z każdym kolejnym rozdziałem,z każdą nową postacią oraz odkrywaną przeszłością,która zmieniła losy wielu osób.
▫Victoria jest dziewczyną,której los nie oszczędza powoduje,że ucieka,by zapomnieć.W pięknych Alpach życie przynosi jej chwil niezapomnianych a zarazem niebezpiecznych.Wtedy odkrywa kim jest i co zostało przed nią ukryte.A najważniejsze-przekona się,na kogo może polegać i komu zaufać.
🤍Powieść porusza tematy przeszłości wraz z zaskakującą prawdą,która potęgowana była przez zazdrość i chęć wzbogacenia się.Każdy szczegół dotyczący rodziny bohaterki był dla mnie ogromnie szokujący i nieprawdopodobny.Zwroty akcji z mieszanką działań poza prawem spowodowało,że emocje wzrastają.To daje nie tylko adrenaliny,ale również trudność w odłożeniu książki.
🤍„Odwaga serca” to nie tylko historia odważnej dziewczyny o złotym sercu,ale również otworzenie „puszki Pandory” z życia jej rodziny.To także obraz prawdziwego uczucia pojawiającego się nagle i dla którego zrobi się wszystko,by chronić bliską osobę.
🤍Bardzo podobała mi się książka i z całego serca wam ją polecam.Prawda o przeszłości bohaterki was zaskoczy,tak jak mnie.Czytajcie!🤍
Wydawnictwo: WasPos
Data wydania: 2025-03-26
Język oryginału: Polski
Barbara Dębska
Adrenalina, niebezpieczeństwo, pasja, namiętność. Corin to pewna siebie dziewczyna, która nie zawaha się użyć pięści i skopać tyłek przypadkowemu...
Młoda kobieta jest zmuszona zapłacić pieniądze byłem partnerowi, który porwał ich synka. Jeśli tego nie uczyni, ojciec dziecka sprzeda malca. Do czego...