“On jest prawem”
Mystic
Tom 3
Hazel, darzy uczuciem Dylana, ale jest przekonana, że on nie odwzajemnia jej uczuć. Dlaczego tak sądzi? 🤔 Postanawia zacząć nowe życie i zapomnieć o ukochanym.
W jej życiu pojawia się inny mężczyzna o imieniu Paul. Dziewczyna wydaje się być szczęśliwa, nawet planuje ślub. Jednak los ma inne plany.
Hazal dowiaduje się, że jej narzeczony ją zdradza. Świat kobiety się zawalił. Praca pomaga jej znaleźć ukojenie. W Londynie, podczas targów mody, wydarza się coś, czego nikt się nie spodziewał. Co to takiego? 🤔 Czy kobieta będzie wreszcie szczęśliwa? 🤔
Na te pytania znajdziecie odpowiedzi jak sięgnięcie po książkę 📖
"Gorący romans to dopiero początek. Wydarzyło się coś, czego nikt się nie spodziewał. "
Historia opowiada o miłości.
Czytelnik podczas czytania może wcielić się w postać głównej bohaterki. Podczas czytania ma się wrażenie, jakby czytało się prawdziwą, historie z życia wzięta. Widać, że autorka wkłada całe serce w swoją każdą powieść.
Całą książkę czyta się dobrze i szybko, wciąga od pierwszej strony.
Bardzo podoba mi się okładka, jest taka tajemnicza.
Polecam Wam przeogromnie ❤️ ❤️.
Gratuluję autorce i życzę dalszych sukcesów 📚
Bardzo dziękuję wydawnictwu za egzemplarz ❤️
Współpraca reklamowa, barterowa 🙂
Wydawnictwo: Pascal
Data wydania: 2024-02-14
Patka96x
Naomi Lorenz miała zginąć z rąk Mateo Terrona, ale płatny zabójca darował jej życie. Problemy zaczęły się wtedy, kiedy szef klanu dowiedział się...
GDY DIABEŁ ODKRYWA, ŻE MA SERCE, MOŻE ZROBIĆ SIĘ NIEBEZPIECZNIE. Wydaje się, że życie Jess nabiera sensu. W domu Liama O’Dire’a odnalazła...