Okładka książki - On tu rządzi. Mystic#1

On tu rządzi. Mystic#1

James Collins nie jest mężczyzną dla mnie.

Jest dosłowną czerwoną flagą. Mimo,że nie mogłam trzymać się od niego z daleka miał w sobie coś co mnie przyciągało.

Miał w sobie coś tajemniczego i mrocznego. A jestem świadoma że to co zakazane smakuje najlepiej.

Jednak wystarczyła jedna rozmowa bym dowiedziała się że jest to przyjaciel mojego ojca. A gdyby tego było mało jestem na stażu w firmie mężczyzny który zawrócił mi głowę.

Piętnaście lat starszy, przyjaciel mojego ojca, mój zakazany owoc. Czy jednak ta relacja ma szansę na powodzenie?

Jednak nie wszystko wiedziałam o Jamesie ale pragnęłam się tego dowiedzieć…

Czy mieliście kiedyś partnera/partnerkę która była znacznie od was starsza lub młodsza? Jeśli tak jak wspominacie tą relacje?

Z książkami Kingi dopiero zaczęłam się zapoznawać w tamtym roku. Od początku mojego działa w mediach chciałam przeczytać coś spod pióra tej autorki. Biorąc pod uwagę fakt, że mieszkamy niedaleko siebie tym bardziej chciałam poznać twórczość autorki. I wcześniejsze książki które przeczytałam polubiłam, z niektórymi na swój sposób jestem związana. Ale jak jednak było z "On tu rządzi"?

Zaczynając tą pozycję nie nastawiałam się na nic. Podeszłam do niej z czystą głową. Na samym początku okładka mnie zachwyciła. Jest przepiękna ale szata graficzna to nie wszystko. Co znalazłam w środku?

Gdyby ktoś zadał mi ogólnikowe pytanie czy książka mi się podobała odpowiedziałabym że tak.

Gdyby jednak rozwinąć tą odpowiedź powiedziałabym że znajdziemy tutaj dużą namiastkę zakazanego uczucia, cudownej przyjaźni, BDSM, dużej dawki humoru a przede wszystkim mega przystojnego Pana Jamesa 🥵

Jednak początek był dla mnie ciężki do przejścia. Wydawało mi się, że jestem w samym środku historii nie znając postaci i wydarzeń. Z biegiem czytania było coraz lepiej.

W niektórych momentach miałam niestety myśl "Gdzieś już to czytałam" i z przykrością muszę stwierdzić że było to często wyczuwalne. Szkoda.

Mimo wszystko przyjemnie spędziłam przy niej czas.

Jestem ciekawa dalszych losów bohaterów. Z niecierpliwością będę czekać na kontynuację która z chęcią przeczytam

Informacje dodatkowe o On tu rządzi. Mystic#1:

Kup książkę On tu rządzi. Mystic#1

Zabójczy duet
Kinga Litkowiec 0
Okładka ksiązki - Zabójczy duet

Młoda uciekinierka i płatny zabójca Dom nie zawsze jest bezpieczną przystanią, do której chętnie wraca się we wspomnieniach. Czasem bywa prawdziwym koszmarem...

Dark Empire
Kinga Litkowiec0
Okładka ksiązki - Dark Empire

Choć Valentina Gilardi urodziła się w potężnej rodzinie mafijnej, to jednak nie żyje w świecie przemocy i nielegalnych interesów. Przynajmniej do dnia...