Przeczytałam jednym tchem , butelka Malibu poszła ...., ale wiecie co następna książka zaskoczyła mnie pełnią emocji, aż do takiego jakiegoś intensywnego „ściskania w brzuchu”, które było wynikiem żalu, złości , podniecenie , bezradności ,szczęście, wkurzenie, strachu i tak na przemian. Na początku tak książka wydaje się banalna, ale szybko okazuje się , że jest w niej tyle wydarzeń i takie tempo różnorodnych wypadków, że jeszcze się nie otrząsnęliśmy z jednego a już spada następny i tak aż do samego końca, aż do ostatniej kartki, nie przewidujemy zakończenia, którym autorka nas na koniec poczęstowała.
Ok może jest trochę tak wymyślnych zdarzeń, że aż niemożliwe, ale książka dla mnie ma taka być - nieobliczalna i niesamowita.
No i to co dla mnie najważniejsze jest SEX i to nie taki delikatny tylko ostry i mocny, opisany w sposób działający od razu ( przynajmniej na moją ) wyobraźnię No i są zabawki erotyczne, kilka ..... i jedna mnie strasznie zaintrygowała.... Reasumując jeśli podczas czytanie po nie sięgasz to znaczy, że to jest TO.
No i końcówka ....zaskoczenie zupełne . @polaroxa #polaroxa #osaczona #eroticbookslover #bookstagram #sex #czytamerotyki #erotyki #kajdanki #gadżetyerotyczne .......??? a tą zabawkę znajdziecie na stronie 335 ?
Data wydania: 2020-03-25
EroticBooksLover
Anna Rokicka żyje beztrosko. Nie stroni od alkoholu, imprez i męskiego towarzystwa. Czasami jednak zastanawia się, czy nie powinna być gdzie indziej, zachowywać...