Tytuł : Pain & Pleasure
#współpracareklamowa
#współpracabarterowa
#współpracarecenzencka
Opis książki :
Przekraczanie seksualnych granic, luksusowe apartamenty, pieniądze, przepych
Isabell, uciekając od mrocznej przeszłości, osiedla się w Warszawie. Z czasem staje się cenioną w stolicy projektantką wnętrz. Pewnego dnia spotyka mężczyznę, który wplątuje ją w sieć erotycznych manipulacji, zlecając jej stworzenie swojego sex roomu. Kobieta wkracza w relacje nasycone pożądaniem, ostrym seksem, a zawodowo skupia się na projektowaniu ukrytych apartamentów dla bogatych ludzi, w których spełniają swoje najskrytsze fantazje.
Nowa książka współautorki głośnego bestsellera „Mężczyzna, którego kochałam”.
To nie jest opowieść dla grzecznych dziewczynek. To historia, która wprowadzi Cię w świat brzydkiej miłości i jeszcze brzydszych ludzi.
"To zadziwiające, jak bardzo wtedy pragnęłam obcego mężczyzny (...)
Jaką przyjemność czerpałam z uległości, swoistej poniewierki, jaką satysfakcję dał mi strach pomieszany z bólem i niepewnością. (...) Dowiedziałam się, że kręci mnie przemoc w łóżku, a nawet przestraszyłam się samej siebie, bo nie miałabym nic przeciwko jej eskalacji. "
KSIĄŻKA TYLKO DLA PEŁNOLETNICH CZYTELNIKÓW❗
Izabela nie miała cukierkowego dzieciństwa. Już od najmłodszych lat poznała co to molestowanie seksualne, alkoholizm i przemoc, dzięki ojcu, który swoją nieporadność i frustrację wyładowywał na żonie i dzieciach.
Dziewczyna ma ambitne plany na przyszłość, chce studiować architekturę wnętrz. Dzięki swoim pracodawcom, którzy w nią wierzą i wspierają, ma możliwość na studia.
W jej życiu pojawiają się coraz to bardziej wymagające wyzwania w pracy i bogaci oraz wpływowi mężczyźni, którzy zaczynają wprowadzać ją w świat seksu.
Czy w świecie luksusu, biznesu i seksu znajdzie się miejsce na miłość?
Czy życie pełne erotycznych przygód może skończyć się dobrze dla cenionej projektantki wnętrz?
Ten erotyk dosłownie zawładnie waszymi zmysłami. 😈
Autorka stworzyła emocjonujcą historię pełną erotyzmu.
Książka wciąga od pierwszej strony, a lekkie pióro autorki sprawia, że historia czyta się w mgnieniu oka.
To nie jest książka dla każdego, mocne sceny seksu nie wszystkim mogą się spodobać.
Jak dla mnie, historia została świetnie poprowadzona. Bohaterka zaczyna gubić się we własnych uczuciach. Swoje doświadczenia przemocy w rodzinie zaczyna przekładać na mocne doświadczenia łóżkowe.
Jak zakończy się ta historia?
Autorka zostawiła nas z pytaniami. Otwarte zakończenie to nie dla mnie. 🙈Mam nadzieję, że jest w planach kontynuacja. 💜
Gorąco polecam. 🔥
Dziękuję autorce i wydawnictwu za zaufanie i egzemplarz recenzencki.
#książkoweimpresje #ewelabook @ewelabook
Wydawnictwo: Pascal
Data wydania: 2024-06-05
booksitsmypassio
Mężczyzna, którego kochałam to prawdziwa historia o miłości, ale nie takiej, o jakiej marzymy. To opowieść o uczuciu tak silnym, że aż destrukcyjnym. ...