Okładka książki - Pasierbica gangstera

Pasierbica gangstera

💕RECENZJA PRZEDPREMIEROWA💕

„Lubiłam Fabia Candelero.Całą sobą.Boleśnie.Najmocniej odczuwałam to w podbrzuszu, jakby jego dotyk i bliskość zaciskały moje mięśnie i rozpalały je nieznanym mi tajemniczym żarem”

Ojczym,
który zakochuje się w swojej niespełna osiemnastoletniej pasierbicy. Pasierbica,
zafascynowana ponad dwa razy starszym, szalenie przystojnym mężczyzną.
Dwójka ludzi pochodząca z dwóch skrajnych środowisk. Chiara wychowana w klasztorze w totalnym ubóstwie, skrycie marząca o wielkim świecie i bogactwie i Fabio, który rządzi niemalże całą Sardynią,
człowiek bezwzględny,
równocześnie trzymający się zasad i reguł.Tak inni, a łączy ich jedno.
Mafia i zobowiązania rodzinne.A wszystko po to by zachować pokój.
On musi złamać obiecane słowo,ona musi zaakceptować obecną sytuację,która w porównaniu z tym,gdzie i jak egzystowała od urodzenia,to jak spełnienienie jej najskrytszych marzeń.Wszystko to w imię pokoju.Ale niebezpieczeństwo czycha na każdym kroku,a cios może przyjść z najmniej spodziewanej strony.

Cóż to za fascynująca historia.
Fabio,
który najpierw kochał Dafne,matkę Chiary.
Chiara,totalnie nieznająca innego życia,niż to klasztorne,a jednocześnie z tak silnym i ostrym charakterkiem.
Tych dwoje tworzy niesamowitą mieszankę wybuchową,która nie wszystkim może być na rękę.
Ale jak to w mafii bywa,jak już raz w nią wejdziesz,musisz się spodziewać wszystkiego,a tu autorka,co chwile daje nam tyle wrażeń,że nie mamy szans na nudę,tylko wiele emocji i mocnych,ale też pikantnych momentów.Oboje bohaterów z miejsca zaskarbiło sobie moją sympatię i tak pozostało do końca.

No właśnie koniec😱
Droga autorko,co Ty tam nawywijałaś🙈
Szok,szok i jeszcze raz szok.
Pozostaje nam tylko czekać,na kolejny tom!
Pięknie dziękuje za przyjemności przeczytania i zrecenzowania tego cuda💕

Informacje dodatkowe o Pasierbica gangstera:

Wydawnictwo: Illuminatio
Data wydania: 2022-01-26
Dodał/a opinię: EroticBooksLover

Tagi: Tylko dla dorosłych

Zobacz opinie o książce Pasierbica gangstera

Kup książkę Pasierbica gangstera

Pasierbica gangstera. Vendetta. Tom 2. Vendetta
Monika Magoska-Suchar0
Okładka ksiązki - Pasierbica gangstera. Vendetta. Tom 2. Vendetta

Tacy jak on nigdy nie rezygnują. Taka miłość zdarza się raz na milion. Chiara zapłaciła wysoką cenę za uczucie, którym zapałała do niebezpiecznego gangstera...

Pasierbica gangstera. Tom 2. Vendetta
Monika Magoska-Suchar0