Okładka książki - Passion. Love&Wine #2

Passion. Love&Wine #2

Passion
Love&Wine
Tom 2

"Zakazane uczucie, rodzinne sekrety i urokliwy pensjonat z winnicą".

Grant Tumbler po burzliwym związku i rozstaniu z narzeczoną postanawia sprzedać dom w Atlancie. I tak więc zmuszony jest pozostawić firmę pod opieką wspólnika. Czy to dobry pomysł? 🤔
Mężczyzna przyjeżdża do Redwood, aby przejąć stery w rodzinnej posiadłości Love&Wine.
Mężczyzna ma masę nowych obowiązków. Jak się z nich wywiąże? 🤔
Grant poznaje Isabelle Barrington córkę pastora, na dodatek jest młodą i skromną dziewczyną. Czy ich znajomość zakończy się romansem? 🤔

Rodzice dziewczyny są bardzo konserwatywni, nadopiekuńczy oraz bardzo niezadowoleni, że ich córeczka angażuje się w relację z Grantem. Boją się, że on zrani jej serce, bo podobno, za kilka miesięcy ma opuścić Redwood. Czy to prawda? 🤔 Czy tak się stanie? 🤔
Pewnego dnia Isabelle dowiaduje się o czymś. Czy to zmieni jej stosunek do rodziny? 🤔
Czy dziewczyna sprzeciwi się rodzicom? 🤔 Czy Grantowi uda się ochronić ukochaną? 🤔
Czy ich uczucie przetrwa? 🤔

Ten tom był tak samo dobry, jak poprzedni.
Historia inna, bo o innych bohaterach, ale wszystko dzieje się w rodzinnej posiadłości.
Śmiało możecie czytać ten, tom nie znając pierwszego.
Styl pisania autorki jest lekki i prosty, przez co książkę czyta dobrze i szybko. A co najważniejsze historia wciąga od pierwszej strony.
Różowa okładka rzuca się w oczy, jak dla mnie jest to ważne, bo jestem sroką okładkową 😂.
Z niecierpliwością czekam na kolejną historię 😊.

Polecam Wam ogromnie 😍

Dziękuję wydawnictwu za egzemplarz ❤️.

Gratuluję autorce i życzę dalszych sukcesów 📚.
Współpraca reklamowa, barterowa 🙂.

Informacje dodatkowe o Passion. Love&Wine #2:

Kup książkę Passion. Love&Wine #2

Ginger. Włoskie pożądanie #1
Nana Bekher0
Okładka ksiązki - Ginger. Włoskie pożądanie #1

Ona – młoda tancerka w nocnym klubie. Tak naprawdę nie wie, kim jest ani skąd pochodzi. Jej przeszłość jest dla niej tajemnicą. On – bogaty...

Będziesz moja
Nana Bekher 0
Okładka ksiązki - Będziesz moja

Jego ciało pokrywają tatuaże, które dodają mu charakteru. Faceci wolą trzymać się od niego z daleka. A dziewczyny szaleją na jego punkcie...