Okładka książki - Pęknięta kra

Pęknięta kra

Książka jest podzielona na 3 części, dzięki czemu dobrze się ją czyta i wiemy w którym momencie życia dziewczyn jesteśmy.
Pierwsza część zaczyna się bardzo mocno, intensywnie, to klasyczny thriller, bliźniaczki, zabójstwo.
Druga część zwalnia przenosimy się o 10 lat wstecz, poznajemy siostry, ich rodziców, relacje, młodzieńcze miłości, ale też jest śmierć.
Trzecia część bardzo mocna, powrót do teraźniejszości i rozwiązanie wszystkich pytań związanych z życiem Ady i Agnieszki.
Powieść porusza temat siostrzanej/bliźniaczej więzi i pokazuje nam jak zawiłe są zakamarki ludzkiej psychiki.
Książka lekko napisana, szybko się czyta i wciąż pragniemy więcej dowiedzieć się o siostrach i ich skomplikowanej relacji.
"Pęknięta kra" to thriller psychologiczny, który wciąga w swą mroczną otchłań. Czy masz odwagę wkroczyć tam razem z aktorką?
Polecam!

Informacje dodatkowe o Pęknięta kra:

Wydawnictwo: Skarpa Warszawska
Data wydania: 2025-01-15
Dodał/a opinię: pesciorka

Tagi: Thrillery i suspens

Zobacz opinie o książce Pęknięta kra

Kup książkę Pęknięta kra

Jezioro cierni
Magdalena Zimniak0
Okładka ksiązki - Jezioro cierni

Kiedy przed laty Katarzyna opuszczała Polskę, nie był to zwykły wyjazd lecz ucieczka. W Silver Spring pod Waszyngtonem próbowała ułożyć życie na nowo -...

Odezwij się
Magdalena Zimniak0
Okładka ksiązki - Odezwij się

Zaginięcie dwójki dzieci spada na z pozoru idealne małżeństwo Mielczarków jak grom z jasnego nieba. Ucieczka? Rodzice są pewni, że porwanie...