Książka czekała u mnie dość długo aż dołączył do niej drugi tom i dobrze zrobiłam, bo uprzedzam, że najlepiej mieć drugi pod ręką.
Sabrina w przeszłości straciła szansę do kontynuowania nauki na Harvardzie. Ma za sobą także traumę, po próbie gwałtu , której uniknęła z pomocą Donovana. Także on ją rozdziewiczył i to tak , że ona nie może tego zapomnieć nawet po 10 latach.
Gdy spotyka znajomego ze studiów, spędza z nim namiętny weekend , nie spodziewa się jak ta znajomość dalej się potoczy.
Kiedy Donovan przestaje być tylko wspomnieniem i wraca do jej życia, zostaje jednym z jej szefów, życie Sabriny zmienia się diametralnie.
Między bohaterami jest ogień, jest namiętność i są perwersje. Dla niektórych ta książka może być niesmaczna , bo zarówno Donovan jak i Sabrina, mają swoje specyficzne fantazje seksualne, ale czytałam ostrzejsze książki. Ta jest świetna, ta chemia, gierki, dominacja i uległość . Autorka świetnie to napisała, styl lekki, płynie się przez książkę z rumieńcami na twarzy. Nie raz można się zaśmiać, Sabrina na zmiany ulega Donovanovi i podnosi mu ciśnienie, on nie jest jej dłużny.
Ciągła walka między bohaterami wciąga i nie pozwala odłożyć książki. To nie jest ckliwy romansik, to książka pełna erotyzmu ale nie tylko .
Przeczytajcie i przekonajcie się czym Donovan zaskoczy Sabrinę i Was.
Wydawnictwo: Illuminatio
Data wydania: 2020-01-22
Kategoria: Inne
Tytuł oryginału: Dirty Filthy Rich Men
Marta BONIECKA
Gorąca powieść autorki bestsellerowych romansów - Laurelin Paige! Jenny Stahl odniosła wielki sukces jako modelka, ale jej największym marzeniem jest...
Już nie była jego ptaszyną. Stała się feniksem, który odrodził się z popiołów. Celia i Edward pokonali wspólnie wiele przeszkód...