❤„Pięć wesel i jeden romans” to historia,która pokazuje szaleństwo panien młodych w przygotowaniach do swojego wymarzonego ślubu.A pomiędzy tym są druhny i Lily,będącą singielką.Dzięki niej możemy być bliżej przygotowań podczas momentów,które powodują zawrót głowy osób chcących pomóc w ślubie bliskich im osób.
▫Lily jest bardzo pozytywną osobą,która nie odnalazła jeszcze swojej drugiej połówki.Przez to jest krytycznie oceniana przez bliskie osoby.Czasem widzimy,jak czuje się gorsza przez zachowania innych w stosunku do niej.Stworzony blog staje się jej odskocznią w przestawieniu toczących się zdarzeń przedstawiony w sarkastyczny sposób.Niepamiętająca noc bohaterki przynosi multum przyjemności i momentów,które chciałaby poznać.Było mi jej żal,bo inni źle o niej mówili.
❤Historia pokazuje jak niewinnie opisane wydarzenia w sieci mogą urazić inne osoby.Mimo anonimowości w internecie,nikt nie powinien w negatywny sposób pisać o kimś,bo to może przynieść konsekwencje.Wtedy czujemy ból,pretensje i zranienie słowami,które powinny być tylko dla siebie.
❤Powieść w zabawny,ale również w poruszający sposób pokazuje ważne chwile z życia postaci.Autorka stworzyła romantyczną historię-przedstawiając pięć ślubów w króciutkim czasie.Wiąże się to nie tylko z kwestiami finansowanymi,ale uszczypliwością,zaangażowaniem i prawdą z którą trzeba stanąć twarzą w twarz.
❤Z książką spędzamy niesamowicie emocjonujący czas.Z wielką przyjemnością polecam wam tą powieść,bo warto poznać pięć ślubów i jeden romans.Czytajcie!!!
Wydawnictwo: Muza
Data wydania: 2025-09-17