Okładka książki - Piękne blizny

Piękne blizny

,,Piękne blizny" to książka o wewnętrznej walce, która toczy się, ukazując blizny na ciele i duszy, każda z nich to dramat, który nie chce odejść i pozostaje, robiąc spustoszenie.

Charlotte to piękna kobieta o czystym sercu. Nie potrafi przejść obojętnie wobec krzywdy innych a dobroć, która z niej bije, zaraża wszystkich do około. Piękna na zewnątrz a w środku to uosobienie spokoju i dobroci.

Brett King miał u stóp cały świat, czerpał z życia każdą chwilę, by w jednej sekundzie stracić to, na co sobie zapracował-pewność siebie. Czarne chmury, które były nad jego życiem sprawiły, że walka psychiczna i fizyczna stała się dramatem nie tylko dla niego.

Charlotte i Brett poznają się w najmniej oczekiwanym momencie. Ona staje się opiekunką do jego syna a On Bestią, która chowa się przed wszystkimi.

Czy tych dwoje ma szansę na więcej niż relacja służbową? A może czarne chmury Beretta odejdą wraz z pojawieniem się Charlotte? Tego Wam nie zdradzę.

Książka mnie zaskoczyła, przyznam się, że okładka sugerowała coś innego, a tu dostałam, piękną historię o walce. Jestem oczarowana głównymi bohaterami, każdy sprawił, że czytało się lekko ich relacje i było mi mało! Cierpienie i ból czuć zestron książki.

Autorka pokazała w bardzo dobry sposób, że wygląd zewnętrzny, nie znaczy nic, a jedynie to, co mamy w środku, czym możemy zaskoczyć pomimo blizn, które są wyryte w naszym ciele. Muszę wspomnieć koniecznie o miłości ojciec-syn, która jest bezgraniczna i przetrwa wszytko, a wystarczy tylko obecność, bo dzieci potrzebują, kontaktu fizycznego z ojcem, bo on daje spokój psychiczny! Książkę polecam!!!!!

Informacje dodatkowe o Piękne blizny:

Wydawnictwo: Illuminatio
Data wydania: 2021-07-28
Tytuł oryginału: The Man in the Mirror
Dodał/a opinię: Marta Wiczuk

Tagi: Tylko dla dorosłych

Zobacz opinie o książce Piękne blizny

Kup książkę Piękne blizny

Oszukać miliardera
Georgia Le Carre0
Okładka ksiązki - Oszukać miliardera

Tajemniczy, bezlitosny i grzesznie przystojny miliarder, który zmieni jej życie. Czy jest zdolna poświęcić wszystko, aby ratować bliską osobę? Raine...

Najlepsza oferta
Georgia Le Carre0
Okładka ksiązki - Najlepsza oferta

Kiedy wchodzisz do świata miliarderów, pamiętaj - większe od fortuny są tylko ich żądze Po śmierci ojca Freya i jej matka stały się bankrutkami...