,,Piętno Morfeusza" to książka, która nie pozwoli o sobie zapomnieć, wywoła lawinę emocji i sprawi, że przez całą książkę będziemy zadawać sobie pytanie, czy Morfeusz powróci?
Bardzo długo czekałam na zakończenie tej serii, ale już mogę śmiało napisać, że było warto!!! Sięgając po książkę, miałam małe obawy, czy dobrze pamiętam poprzednie tomy, bo trochę czasu minęło od ich przeczytania, lecz to były niepotrzebne wahania, wraz z pierwszą stroną, wróciłam do świata, w którym sex jest dominujący, a historia Adama i Cassandry żywa! Jestem pod wielkim wrażeniem tego, że czytając, targały mną sprzeczne emocje, w jednej chwili dopingowałam Adam i cieszyłam się, że mimo przeciwności losu on walczy, a już za chwilę miałam ochotę potrząsnąć nim i powiedzieć ,,Co Ty robisz!!!! Cassandra jest silną postacią, choć wiadomo, każdy ma swoje słabsze dni, a po tym, co przeszła, to ją podziwiałam, za walkę o powrót do normalnego życia, choć przy Adamie - Morfeusza nie ma mowy o normalności.
Autorka sprawiła, że książka wciąga od pierwszych stron, a ja po takim czasie, była spragniona tych emocji, gdzie Morfeusz oplata mnie skrzydłami, by zabrać do marzeń sennych! W książce nie ma mowy na nudę, akcja pędzi i sprawia, że wszystkie wspomnienia poprzednich tomów wracają z dwojoną siłą! Wchodzimy ponownie do mrocznego świata Mirrors, gdzie brutalność i wyuzdany seks jest chlebem powszednim, a pytanie jest jedno Adam czy Morfeusz? Ja Wam nie odpowiem na nie, ale koniecznie przeczytajcie całą serię, by odpowiedzieć na to pytanie!!!
Gratuluję autorce tak fenomenalnego zakończenia historii, jest mi smutno, że to już koniec, ale znając K.N.Haner możemy być pewni, że zaskoczy nas nową równie ciekawą historią!
Dziękuję autorce i Wydawnictwu za możliwość napisania rekomendacji do książki i na zakończenie zostawiam ją tutaj:
Piętno Morfeusza to tykająca bomba, której wybuch Was zaskoczy! K.N. Haner wraca z przytupem do świata Adama i Cassandry - i możecie być pewni, że wściekłość będzie buzować Wam w żyłach, zachłanność pobudzi zmysły, a na koniec będzie Wam mało. Morfeusz już na pierwszych stronach rozkłada skrzydła, by bezszelestnie zabrać Was do marzeń sennych! Gorąco polecam!
Wydawnictwo: Editio
Data wydania: 2021-12-08
Marta Wiczuk
OD DZISIAJ BĘDZIE TAŃCZYĆ TYLKO DLA NIEGO Cassie i Tyler mają tylko siebie. Rodzeństwo przeszło naprawdę wiele, ale odkąd Tyler kupił i wyremontował klub...
Gdy prawo ustępuje namiętności, budzą się skrywane pragnienia. Aurora Lawson jest wzorową studentką prawa, ale dorabia na sekstelefonie. Wbrew wszelkim...