Okładka książki - Pisarka

Pisarka

Lubicie dobry thriller z ciekawa fabułą i możliwością odgadywania prawdy na którą czeka się od momentu pojawienia się złego czynu przez tajemniczą postacią…?
Jeśli tak to historia będzie idealna.
Odnajdujemy w niej bohaterkę Laurę,która jest znana pisarka thrillerów.Osiągnęła sukces przez napisane bestsellerów.Niestety jej życie i wokół niej znajomi maja tajemnice,które udowadniają,że nie wszystko wyglada tak jak widzą je oczy.Z pozoru przyjaciele,znajomi i rodzina cieszy się z sukcesu.A za plecami chcieliby być na miejscu naszej bohaterki.
Zazdrość,intrygi i skrywane traumy przeszłości mieszają się z fikcja literacka dla niektórych wydaje się,że to prawdziwe życie.
Akcja powieści nabiera rozpędu,gdy Laura nagle znika.Każdy jest podejrzanym,ponieważ maja na swoim sumieniu grzeszki i sekrety przed Laurą.
Mąż,przyjaciółka ,agent,stalkerka czy przyjaciel wnosza do fabuły wiele ciekawych wątków i mieszający wydarzeń związanych ze sekretami.

Ogromnie głowiłam się podczas odgadywania imienia porywacza i przyczyn jego działań.Odkrycie tej informacji bardzo mnie zaskoczyło.

Powieść jest świetnym thillerem pokazujący,że nawet najbliższa nam osoba może być kimś innym niż myśleliśmy.
Książka warta poznania i przeczytania.Niesie ze sobą wiele emocji i zdarzeń,które zaskakują.
Gorąco polecam sięgniecie po książkę

Informacje dodatkowe o Pisarka:

Kup książkę Pisarka

Stalker
Magda Stachula0
Okładka ksiązki - Stalker

W Jeziorze Białym znaleziono rozczłonkowane zwłoki kobiety. Kto za tym stoi i kim jest ofiara? Na te pytania stara się odpowiedzieć dwójka policjantów...

Ekipa na tropie. Niezapomniane urodziny
Magda Stachula0
Okładka ksiązki - Ekipa na tropie. Niezapomniane urodziny

Ekipa na tropie kolejny raz musi zmierzyć się z... Filip, młodszy brat Kuby zaplanował niezwykłą niespodziankę dla Kuby, postanowił zorganizować niezapomnianą...