Okładka książki - Pisarka

Pisarka

Lubicie dobry thriller z ciekawa fabułą i możliwością odgadywania prawdy na którą czeka się od momentu pojawienia się złego czynu przez tajemniczą postacią…?
Jeśli tak to historia będzie idealna.
Odnajdujemy w niej bohaterkę Laurę,która jest znana pisarka thrillerów.Osiągnęła sukces przez napisane bestsellerów.Niestety jej życie i wokół niej znajomi maja tajemnice,które udowadniają,że nie wszystko wyglada tak jak widzą je oczy.Z pozoru przyjaciele,znajomi i rodzina cieszy się z sukcesu.A za plecami chcieliby być na miejscu naszej bohaterki.
Zazdrość,intrygi i skrywane traumy przeszłości mieszają się z fikcja literacka dla niektórych wydaje się,że to prawdziwe życie.
Akcja powieści nabiera rozpędu,gdy Laura nagle znika.Każdy jest podejrzanym,ponieważ maja na swoim sumieniu grzeszki i sekrety przed Laurą.
Mąż,przyjaciółka ,agent,stalkerka czy przyjaciel wnosza do fabuły wiele ciekawych wątków i mieszający wydarzeń związanych ze sekretami.

Ogromnie głowiłam się podczas odgadywania imienia porywacza i przyczyn jego działań.Odkrycie tej informacji bardzo mnie zaskoczyło.

Powieść jest świetnym thillerem pokazujący,że nawet najbliższa nam osoba może być kimś innym niż myśleliśmy.
Książka warta poznania i przeczytania.Niesie ze sobą wiele emocji i zdarzeń,które zaskakują.
Gorąco polecam sięgniecie po książkę

Informacje dodatkowe o Pisarka:

Wydawnictwo: Marginesy
Data wydania: 2023-06-14
Dodał/a opinię: Barbara Dębska

Tagi: Literatura kryminalna i detektywistyczna

Zobacz opinie o książce Pisarka

Kup książkę Pisarka

Ekipa na tropie. Z wizytą u dinozaurów
Magda Stachula0
Okładka ksiązki - Ekipa na tropie. Z wizytą u dinozaurów

Jagoda to najmłodsza członkini Ekipy na tropie - pełna energii, pomysłów i gotowa na każdą przygodę! Gdy w pierwszy dzień wiosny dzieci wyjeżdżają nad...

Zwodnicze zmysły. Wzrok. Tom 1
Magda Stachula0
Okładka ksiązki - Zwodnicze zmysły. Wzrok. Tom 1

Pierwsza część serii Zwodnicze zmysły z komisarz Julią Koselą, w której precyzja kryminału splata się z duszną atmosferą thrillera psychologicznego. ...