🏈„Play Along” to zachwycający romans sportowy w którym bohaterowie przechodzą niezwykle długą drogę,by zrozumieć,co w życiu jest najważniejsze.Oboje spełniają się zawodowo,czerpiąc z tego mnóstwo radości. Decyzje innych kształtują codziennie ich charakter.Bo życie uczy cierpliwości oraz dążenia do spełnienia marzeń.
🏈Powieść zachwyca z każdym kolejnym rozdziałem.Krok po kroczku widzimy zmiany bohaterów oraz poniesienie konsekwencje szalonej decyzji.Ich relacja ma być na chwilę,lecz razem uczą się nowych rzeczy.Poznają się nawzajem wraz z powracającymi demonami przeszłości.To one pokazują,że dopiero przy odpowiedniej osobie możemy je pokonać. Przeszłość bohaterów wraz z walką o siebie,odkrycie każdego z oblicz,pozwalają nam zrozumieć ich nietypowe zachowanie.
🏈Oboje bohaterowie mi zaimponowali.Kenny swoją pozytywną zmianą po zdradzie najbliższych,Isaiah-determinacją o zainteresowanie Kenny.Duet pokazujący,że warto się nie poddawać i wierzyć w lepszą przyszłość.Trudna przeszłość kształtuje i to widzimy na przykładzie naszych bohaterów.
🏈Dużym atutem powieści są postacie z poprzednich tomów serii.Widzimy czym jest prawdziwa przyjaźń i utrzymywanie w pełni zdrowych relacji z osobami,którzy są więcej warci niż bliska rodzina.Tworzą piękne relacje a dodatkowo widzimy,co u nich słychać i jak bardzo są w sobie zakochani.
🏈Ta seria zachwyca mnie z każdym kolejnym tomem coraz bardziej. Warto ją poznać,jeśli jej jeszcze nie znacie!
Kocham i ogromnie polecam
Wydawnictwo: NieZwykłe
Data wydania: 2025-05-08
Tytuł oryginału: Play Along
Język oryginału: angielski
Tłumaczenie: Anna Gurgul
Barbara Dębska
Dwudziestosiedmioletnia Indy rozstała się z facetem i musi od nowa ułożyć sobie życie. Najlepsza przyjaciółka proponuje jej, żeby wprowadziła się do jej...
Hokeista z wybujałym ego i stewardesa mogąca mu udowodnić, że nie może mieć każdej, której zapragnie. Stevie Shay od lat jest stewardesą, ale jeszcze...