💙 „Pokonany wróg” to nie tylko zachwycający romans z aroganckim mężczyzną,który nie liczy się z nikim.Jest to również elektryzująca historia w którym szukanie prawdy o swoich ukochanych zwiastuje ogromny ból oraz rozczarowanie. Bohaterowie pochodzą z dwóch różnych światów w których panującą zupełnie inne zasady.
💙Jestem przekonana,że nie polubicie na początku Arsène,ponieważ jest nadętym bogaczem dla którego liczy się zemsta i pokazywanie wyższości.Jednak nie warto go skreślać,ponieważ poznanie go z innej strony warte jest zarwania nocki.Jego arogancja jest wręcz urocza.Nie opuszcza go a jego przyjaciele nie mają z nim lekko.
💙Winnifred jest zachwycającą kobietą o wielu talentach i problemach z którymi musi się zmierzyć.Śmierć męża to początek jej drogi przez piekło.Odkrywane tajemnic pozwolą jej wreszcie uronić łzę i zamknąć rozdział zwany przeszłość.
💙W powieści poruszane jest wiele tematów,jak: śmierć,zdrada,manipulacje,nieoczywista prawda,spełnianie się zawodowo…..oraz dużo dużo więcej! Powoduje to,że z bohaterami spędzamy wspaniałe chwile podczas ich gry słownej.Ich cięte języki potrafiły rozśmieszyć,by przekonać się,że to nie pieniądze są najważniejsze.Ważne jest porzucenie złudzeń bezsensownego życia,które już nie wróci.
💙Barwni bohaterowie,przemyślana fabuła i zachwycająca akcja daje świetną historię,którą wam gorąco polecam-czytajcie! Pokochacie ją💙
Wydawnictwo: Luna
Data wydania: 2025-02-12
Tytuł oryginału: Fallen Foe
Barbara Dębska
Miliarder Riggs Bates dobrze wie, że pieniądze nie kupią mu szczęścia. Utrzymuje swój majątek w sekrecie, a kobiety zmienia jak rękawiczki. Przynajmniej...
Każde zło ma swoje źródło. Czy miłość odwróci jego bieg? A może pozostaje już tylko zemsta? Vaughn Spencer to niekwestionowany król All Saints High...