Okładka książki - Polina

Polina

Tom 2 cyklu L’amour et la haine

❗RECENZJA PATRONACKA ❗

Tytuł: Polina. L’amour et la haine. Tom II.

Autor: Magda Kukawska, Edyta Kene

Wydawnictwo Motylewnosie

Data premiery: 13.03.2025r.

#współpracareklamowa

#współpracabarterowa

#współpracapatronacka

"Nawet nie wiesz, jak bardzo cię kocham i nienawidzę za to, że mnie zostawiłeś. I nienawidzę siebie za to, że czekam na dzień, gdy do ciebie dołączę."

Autorki już w pierwszym tomie zafundowały nam emocjonalny rollercoaster, ale w drugim przeszły same siebie. Nie tylko załatwiły nam jazdę bez trzymanki, ale także wylane litry łez i złamane serce.

Historia Poliny, to starcie tytanów z jednej strony toksyczna rodzina i wydarzenia z przeszłości, które wywołują ciary na plecach, a z drugiej teraźniejszość, gdzie porywacz staje się jej rodziną i pokazuje, że klatka w której przyszło jej mieszkać, wcale nie jest taka mała, a do tego dochodzi Sebastian - sens życia, dla którego Polina walczy z wyrzutami sumienia a Silvestre ma siłę by szybciej stanąć na nogi po śpiączce.

Jestem bardzo, bardzo dumna z sukcesu Magdy i Edyty, i że mogłam być choć malutką częścią tego.

Autorki stworzyły historię, która podwójnie wbija w fotel swoim zakończeniem.

Silvester i Polina na długo zostaną moim serduchu.

Gorąco polecam.

#książkoweimpresje #polskiebookstagramy #bookstagrampl #podróżepopolskiejliteraturze

Informacje dodatkowe o Polina:

Kup książkę Polina

Silvestre
Edyta Kene, Magda Kukawska0
Okładka ksiązki - Silvestre

Silvestre Ojeda - mężczyzna, który ma wszystko i nie zna słowa ,,nie". Do czasu, aż słyszy je od stanowczej, pięknej Poliny Klimowej. Od tej chwili istnieje...

Opad
Opad