Okładka książki - Pożegnanie z Paryżem

Pożegnanie z Paryżem

Za piękną okładką kryje się również cudowna treść, która zapewniła mi jedną nieprzespaną noc! W książce mamy tak naprawdę czwórkę głównych bohaterów i to w około nich będzie się toczyła cała historia. Jest Grace, była wiolonczelistka, która obecnie prowadzi sklep ze sprzętem muzycznym i tworzy własne instrumenty smyczkowe! Do tego mamy Davida, jej francuskiego kochanka, który jak się okazuje ma żonę oraz dzieci. Nie w głowie mu pozostawianie rodziny i rozwód ze swoją małżonką. Jest również Nina. Zbuntowana nastolatka, która pomaga kobiecie w prowadzeniu sklepu. Zmaga się z wieloma problemami o których niebawem się dowiemy. I jest uroczy staruszek, który wspiera Grace, regularnie odwiedza jej sklepik i nosi za sobą smutną przeszłość.
To właśnie ich losy będziemy śledzić i ich drogami będziemy podążać. Czy Grace wreszcie będzie szczęśliwa? Czy ucieknie od niespełnionego związku?
Książka lekka i niosąca przesłanie. Pełna pięknej muzyki! Pełna nut, instrumentów, koncertów i symfonii. Pełna pięknych miejsc, romantycznego Paryża i pysznych Włoch! Mi bardzo się podobała! Porwała mnie i szczerze mogę ją Wam polecić. Łapie za serce.

Informacje dodatkowe o Pożegnanie z Paryżem:

Wydawnictwo: Czarna Owca