Okładka książki - Poznaj prawdę. Agenci CIA zdradzą ci, jak przekonać każdego, by powiedział wszystko

Uwielbiam, kiedy ludzie się uczą, kocham naukę, która jest przystępna i może dlatego jestem tak zachwycona tą książką. Trójka agentów CIA, którzy przez lata prowadzili przesłuchania terrorystów i szpiegów międzynarodowych zdradzają swoje metody, przekazując wiedzę w przystępny sposób, jak Pogromcy Mitów. Zmienione imiona i nazwy geograficzne trzymają nas w niepewności, czego lub kogo mogły dotyczyć opisywane sprawy. Świetnie czytało mi się dialogi z przesluchiwanymi opatrzone komentarzami autorów - czułam się, jakbym przyglądała się stopniowemu łamaniu oporu oskarżonego siedząc tuż obok.

Ta książka czytała się szybko i lekko, a mimo tego zostawi mi w głowie ślad - uczy spokoju i opanowania w relacji z innymi ludźmi, nie tylko w trakcie przesłuchań i wydobywania prawdy o małych oszustwach.

Informacje dodatkowe o Poznaj prawdę. Agenci CIA zdradzą ci, jak przekonać każdego, by powiedział wszystko:

Wydawnictwo: Sine Qua Non
Data wydania: 2020-02-26
Kategoria: Poradniki
Tytuł oryginału: Get the Truth: Former CIA Officers Teach You How to Persuade Anyone to Tell All
Dodał/a opinię: MissSilly

Tagi: bóg Kompetencje miękkie i komunikacja międzyludzka

Zobacz opinie o książce Poznaj prawdę. Agenci CIA zdradzą ci, jak przekonać każdego, by powiedział wszystko

Kup książkę Poznaj prawdę. Agenci CIA zdradzą ci, jak przekonać każdego, by powiedział wszystko